Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Svetlo u noći

Svetlo u noći

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amanda Kvik


ISBN:

978-86-10-00663-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4948

Broj strana:

312

Težina:

417 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Volšebno društvo nastalo je u vrijeme velikih previranja, ali ubrzo je prijateljstvo između dva osnivača preraslo u žestoko rivalstvo

I Silvester Džouns i Nikolas Vinters tražili su način da pojačaju svoje psihičke talente. Vinters je skovao napravu nepoznatih moći zvanu Magična svjetiljka, ali svakom njenom nasljedniku po muškoj liniji, suđeno je da razvije višestruke talente - i ludilo.

Poznati gospodar podzemlja Grifin Vinters ubjeđen je da ga je stigla kletva Vintersovih. Instinkti koji su mu pomogli da preživi na ulici i stekne reputaciju i moć, sada ga vuku prema Adelejd Pajn, društvenoj reformatorki, poznatoj kao Udovica. Međutim, kada udesi susret sa tom tajanstvenom ženom, Grifin i ne sluti koliko su njihove sudbine isprepletane, jer Adelejd posjeduje Magičnu svjetiljku.

Adelejd Pajn će manipulisati energijom svjetiljke ne bi li sačuvala Grifinov zdrav razum i sopstveni život. Ipak, izlažući se tom opasnom eksperimentu, oboje će postati meta mračnih sila. Iako će fizička želja pojačati njihove psihičke moći, različiti načini života će ih razdvojiti - osim ako ih smrt ponovo ne sastavi.

  • Originalni naziv: Burning Lamp
  • Prevodilac: Magdalena Relji
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Volšebno društvo nastalo je u vrijeme velikih previranja, ali ubrzo je prijateljstvo između dva osnivača preraslo u žestoko rivalstvo I Silvester Džouns i Nikolas Vinters tražili su način da pojačaju svoje psihičke talente. Vinters je skovao napravu nepoznatih moći zvanu Magična svjetiljka, ali svakom njenom nasljedniku po muškoj liniji, suđeno je da razvije višestruke talente - i ludilo. Poznati gospodar podzemlja Grifin Vinters ubjeđen je da ga je stigla kletva Vintersovih. Instinkti koji su mu pomogli da preživi na ulici i stekne reputaciju i moć, sada ga vuku prema Adelejd Pajn, društvenoj reformatorki, poznatoj kao Udovica. Međutim, kada udesi susret sa tom tajanstvenom ženom, Grifin i ne sluti koliko su njihove sudbine isprepletane, jer Adelejd posjeduje Magičnu svjetiljku. Adelejd Pajn će manipulisati energijom svjetiljke ne bi li sačuvala Grifinov zdrav razum i sopstveni život. Ipak, izlažući se tom opasnom eksperimentu, oboje će postati meta mračnih sila. Iako će fizička želja pojačati njihove psihičke moći, različiti načini života će ih razdvojiti - osim ako ih smrt ponovo ne sastavi.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter