Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Sve će plima odneti

Sve će plima odneti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01447-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M3608

Broj strana:

376

Težina:

324 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,40 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Zastrašujuće briljantan triler iz pera čuvenih scenarista, kraljice i kralja skandinavske kriminalističke scene, maestralno napisan i stvoren da šokira.

Večeras je plima najviša, voda će sasvim prekriti plažu. Tri čoveka kopaju rupu, ne znajući da ih iz mraka posmatra dečak. Njegovu radoznalost smeniće užas kada raspozna četvrtu figuru u mraku – ženu kojoj je rupa namenjena.

Plima polako nastupa, tihi talas sve je bliže ženi zakopanoj u pesak do brade. Dok se kroz noć prolama njen očajnički vrisak, voda joj ulazi u nos i usta – a u stomaku oseća poslednje trzaje života: bebu kako udara.

Dvadeset četiri godine kasnije, stravični zločin još je nerešen, a policija i dalje nailazi na monstruozni pečat počinilaca. Mlada Olivija Rening završava studije i želi da nastavi stopama svog oca i postane detektiv. Ima još samo jednu prepreku do tog cilja, koja joj isprva deluje jednostavno: profesor joj je postavio zadatak da odabere jedan nerešen stari slučaj i pronađe ubicu. Olivija i ne sluti u šta se upustila i kakvo zlo vreba na tom putu…

  • Originalni naziv: SPRINGFLODEN
  • Prevodilac: Srđan Krstić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zastrašujuće briljantan triler iz pera čuvenih scenarista, kraljice i kralja skandinavske kriminalističke scene, maestralno napisan i stvoren da šokira. Večeras je plima najviša, voda će sasvim prekriti plažu. Tri čoveka kopaju rupu, ne znajući da ih iz mraka posmatra dečak. Njegovu radoznalost smeniće užas kada raspozna četvrtu figuru u mraku – ženu kojoj je rupa namenjena. Plima polako nastupa, tihi talas sve je bliže ženi zakopanoj u pesak do brade. Dok se kroz noć prolama njen očajnički vrisak, voda joj ulazi u nos i usta – a u stomaku oseća poslednje trzaje života: bebu kako udara. Dvadeset četiri godine kasnije, stravični zločin još je nerešen, a policija i dalje nailazi na monstruozni pečat počinilaca. Mlada Olivija Rening završava studije i želi da nastavi stopama svog oca i postane detektiv. Ima još samo jednu prepreku do tog cilja, koja joj isprva deluje jednostavno: profesor joj je postavio zadatak da odabere jedan nerešen stari slučaj i pronađe ubicu. Olivija i ne sluti u šta se upustila i kakvo zlo vreba na tom putu…

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter