Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Stotka - Vodič kroz predmete koje svaka žena sa stilom mora imati

Stotka - Vodič kroz predmete koje svaka žena sa stilom mora imati

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nina Garcia


ISBN:

978-953-220-860-3

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6074

Broj strana:

305

Težina:

743 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,20 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U planetarno popularnoj Maloj crnoj knjizi stila, neupitni modni autoritet Nina Garcia uputila je žene kako o vlastitome stilu razmišljati na potpuno nov način. Ohrabrujući čitateljice da kreativno pristupe svojem stilskom identitetu, Nina je ženama svih godišta uvjerljivo pokazala kako da same oblikuju jedinstven i prepoznatljiv modni izričaj.

Nakon što je svijetu predstavila temelje svoje stilske filozofije, Nina je odlučila prihvatiti se pitanja koje su joj čitateljice tako često postavljale: koji su to točno bezvremeni modni predmeti?

Stotka odgovara na to pitanje i ženama pruža konkretnu mapu koju će slijediti planiraju li izlet u kupovinu koji bi im trebao opskrbiti ormare. Uz ilustracije glasovitoga modnog ilustratora Rubena Toleda, Stotka je zbirka stotinu komada za koje Nina vjeruje da nikada neće izaći iz mode i koji su vremenom postali prijeko potrebni svakoj ženi koja nastoji oblikovati vlastiti bezvremeni modni stil.

  • Originalni naziv: One Hundred
  • Prevodilac: Lara H. Matković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U planetarno popularnoj Maloj crnoj knjizi stila, neupitni modni autoritet Nina Garcia uputila je žene kako o vlastitome stilu razmišljati na potpuno nov način. Ohrabrujući čitateljice da kreativno pristupe svojem stilskom identitetu, Nina je ženama svih godišta uvjerljivo pokazala kako da same oblikuju jedinstven i prepoznatljiv modni izričaj. Nakon što je svijetu predstavila temelje svoje stilske filozofije, Nina je odlučila prihvatiti se pitanja koje su joj čitateljice tako često postavljale: koji su to točno bezvremeni modni predmeti? Stotka odgovara na to pitanje i ženama pruža konkretnu mapu koju će slijediti planiraju li izlet u kupovinu koji bi im trebao opskrbiti ormare. Uz ilustracije glasovitoga modnog ilustratora Rubena Toleda, Stotka je zbirka stotinu komada za koje Nina vjeruje da nikada neće izaći iz mode i koji su vremenom postali prijeko potrebni svakoj ženi koja nastoji oblikovati vlastiti bezvremeni modni stil.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter