Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.302

Facebook slicica

Katalog

Spremna za novi početak

Spremna za novi početak

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Cathy Alter


ISBN:

978-953-316-028-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6790

Broj strana:

265

Težina:

275 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Cathy Alter u trideset sedmoj godini još uvijek kroči stazom popločenom lošim odlukama, nezdravom hranom, neplaćenim računima i prevelikim brojem neprikladnih muškaraca. Jedan propali brak već je iza nje, pa Cathyna lista želja nije predugačka, mogla bi se zapravo svesti na samo nekoliko natuknica: pristojni partner, ljepši stan, hrana s više proteina i manje ugljikohidrata.

Kad shvati da bi svaka njezina želja mogla biti naslov u nekom od ženskih časopisa, Cathy će se upustiti u ludi jednogodišnji eksperiment.

S naslovnih stranica doslovce vrište sva rješenja i savjeti koje treba, pa ne bi trebalo biti teško život dovesti u red. Treba ga samo prepustiti u ruke spretnih urednica časopisa. Bespogovorno slijedeći njihove savjete, Cathy će u godinu dana izaći iz minusa, zatražiti povišicu, organizirati savršenu večernju zabavu i pronaći bolji stan. Mišiće koji će se početi nazirati ne treba ni spominjati.

  • Originalni naziv: UP FOR RENEWAL
  • Prevodilac: Veronika Ocvirek Celižić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Cathy Alter u trideset sedmoj godini još uvijek kroči stazom popločenom lošim odlukama, nezdravom hranom, neplaćenim računima i prevelikim brojem neprikladnih muškaraca. Jedan propali brak već je iza nje, pa Cathyna lista želja nije predugačka, mogla bi se zapravo svesti na samo nekoliko natuknica: pristojni partner, ljepši stan, hrana s više proteina i manje ugljikohidrata. Kad shvati da bi svaka njezina želja mogla biti naslov u nekom od ženskih časopisa, Cathy će se upustiti u ludi jednogodišnji eksperiment. S naslovnih stranica doslovce vrište sva rješenja i savjeti koje treba, pa ne bi trebalo biti teško život dovesti u red. Treba ga samo prepustiti u ruke spretnih urednica časopisa. Bespogovorno slijedeći njihove savjete, Cathy će u godinu dana izaći iz minusa, zatražiti povišicu, organizirati savršenu večernju zabavu i pronaći bolji stan. Mišiće koji će se početi nazirati ne treba ni spominjati.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter