Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Smisao noći

Smisao noći

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Majkl Koks


ISBN:

978-86-7436-744-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1517

Broj strana:

585

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kada sam ubio ridokosog, otišao sam do Kvinsa da večeram ostrige... Ovako počinje neobična priča o Edvardu Gliveru, zaljubljeniku u knjige, učenjaku i ubici. Gliver je oduvjek vjerovao da je predodređen za veličinu, dok ga jedno slučajno otkriće nije ubjedilo da je zaista u pravu: veličina ga odista čeka, zajedno s neizmjernim bogatstvom i uticajem. I sada se neće zaustaviti ni pred čim da bi povratio ono što mu s pravom pripada.

Ubistvo. Prevara. Ljubav. Osveta. Ovo su lozinke koje Gliver mora usvojiti. Njegov put vodi iz dubina viktorijanskog Londona s maglovitim ulicama, javnim kućama i opijumskim jazbinama, do Ivenvuda, jedne od najljepših seoskih kuća u Engleskoj. A na svakom uglu, nezadrživo ga goneći naprijed, nalazi se njegov smrtni neprijatelj: pjesnik-zločinac Feb Rejnsford Dont.

Trideset godina pisan, Smisao noći je čarobno ostvarenje.

Očaravajuci roman prepun drame i strasti, koji ce vam držati pažnju sve do konačnog uzbudljivog otkrovenja.

  • Prevodilac: Marko Mladenković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada sam ubio ridokosog, otišao sam do Kvinsa da večeram ostrige... Ovako počinje neobična priča o Edvardu Gliveru, zaljubljeniku u knjige, učenjaku i ubici. Gliver je oduvjek vjerovao da je predodređen za veličinu, dok ga jedno slučajno otkriće nije ubjedilo da je zaista u pravu: veličina ga odista čeka, zajedno s neizmjernim bogatstvom i uticajem. I sada se neće zaustaviti ni pred čim da bi povratio ono što mu s pravom pripada. Ubistvo. Prevara. Ljubav. Osveta. Ovo su lozinke koje Gliver mora usvojiti. Njegov put vodi iz dubina viktorijanskog Londona s maglovitim ulicama, javnim kućama i opijumskim jazbinama, do Ivenvuda, jedne od najljepših seoskih kuća u Engleskoj. A na svakom uglu, nezadrživo ga goneći naprijed, nalazi se njegov smrtni neprijatelj: pjesnik-zločinac Feb Rejnsford Dont. Trideset godina pisan, Smisao noći je čarobno ostvarenje. Očaravajuci roman prepun drame i strasti, koji ce vam držati pažnju sve do konačnog uzbudljivog otkrovenja.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter