Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Sibola u plamenu

Sibola u plamenu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2207-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M4800

Broj strana:

544

Težina:

653 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Četvrta knjiga Prostranstva.

Ovako se piše o međuplanetarnim pustolovinama. Džordž R. R. Martin

Stupite u novu divlju teritoriju.

Kapije su otvorile put do hiljadu novih svetova i trka u kolonizaciji je počela. Naseljenici u potrazi za novim životom kuljaju s matičnih planeta čovečanstva. Ilus, prva ljudska kolonija u toj nepreglednoj novoj krajini, rađa se u krvi i vatri.

Nezavisni naseljenici suprotstavljaju se nadmoćnoj sili korporativnog kolonizatorskog broda samo svojom odlučnošću, hrabrošću i veštinama stečenim za vreme dugih ratova kod kuće. Nedužni naučnici ginu dok pokušavaju da prouče nov i tuđinski svet. Sukob na Ilusu preti da se raširi natrag sve do Zemlje.

Džejms Holden i posada njegovog malog broda odaslani su da pomire dve sukobljene strane usred rata i unesu smisao usred haosa. Ali što više razmišlja o svojoj misiji, Holden je sve ubeđeniji da je ona osuđena na neuspeh. A šapat mrtvaca podseća ga na to da velike galaktičke civilizacije koja je nekada postojala na toj planeti više nema. I na to da je nju nešto ubilo.

  • Originalni naziv: Cibola Burn, Book Four...
  • Prevodilac: Goran Skrobonja
  • Edicija: Četvrta knjiga Prostranstva
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Četvrta knjiga Prostranstva. Ovako se piše o međuplanetarnim pustolovinama. Džordž R. R. Martin Stupite u novu divlju teritoriju. Kapije su otvorile put do hiljadu novih svetova i trka u kolonizaciji je počela. Naseljenici u potrazi za novim životom kuljaju s matičnih planeta čovečanstva. Ilus, prva ljudska kolonija u toj nepreglednoj novoj krajini, rađa se u krvi i vatri. Nezavisni naseljenici suprotstavljaju se nadmoćnoj sili korporativnog kolonizatorskog broda samo svojom odlučnošću, hrabrošću i veštinama stečenim za vreme dugih ratova kod kuće. Nedužni naučnici ginu dok pokušavaju da prouče nov i tuđinski svet. Sukob na Ilusu preti da se raširi natrag sve do Zemlje. Džejms Holden i posada njegovog malog broda odaslani su da pomire dve sukobljene strane usred rata i unesu smisao usred haosa. Ali što više razmišlja o svojoj misiji, Holden je sve ubeđeniji da je ona osuđena na neuspeh. A šapat mrtvaca podseća ga na to da velike galaktičke civilizacije koja je nekada postojala na toj planeti više nema. I na to da je nju nešto ubilo.

    Dodatne informacije

    Izdavač Laguna
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter