Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Seksualno (kompulzivno) ponašanje mladih u Srbiji i Bosni i Hercegovini

Seksualno (kompulzivno) ponašanje mladih u Srbiji i Bosni i Hercegovini

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-1929-5-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8047

Broj strana:

381

Težina:

489 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U knjizi Seksualno (kompulzivno) ponašanje mladih u Srbiji i Bosni i Hercegovini, koja predstavlja priređenu doktorsku disertaciju autora, obrađuje se do sada neistraženi fenomen na našim prostorima.

Autor se dotakao brojnih pitanja analizirajući i interpretirajući rezultate istraživanja prikazanog u ovoj knjizi. Tako će čitalac iz ove knjige saznati nešto o socio-demografskim karakteristikama seksualno kompulzivnih u Srbiji i BiH, zatim o određenim seksualnim preferencijama mladih u ove dve države, a imaće priliku i da utvrdi koje od teorijskih polazišta se pokazalo najboljim prediktorom seksualno kompulzivnog ponašanja mladih u Srbiji i BiH, bar kada je u pitanju populacija studenata. (Dr. Sc. Ivan Jerković)

S obzirom na to da se radi o prvom istraživanju na ovu temu u našoj i susjednoj zemlji, mišljenja sam da knjiga predstavlja značajan doprinos psihološkoj nauci i struci, jer obogaćuje teorijski i empirijski problematiku seksualno kompulzivnog ponašanja mladih… Autor u nekoliko navrata ukazuje da seksualno kompulzivno ponašanje među mladima u Srbiji i Bosni i Hercegovini predstavlja akutan problem koji je trenutno marginalizovan, a koji sa sobom može nositi brojne negativne posljedice. (Dr. Sc. Mujo Hasković)

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

U knjizi Seksualno (kompulzivno) ponašanje mladih u Srbiji i Bosni i Hercegovini, koja predstavlja priređenu doktorsku disertaciju autora, obrađuje se do sada neistraženi fenomen na našim prostorima. Autor se dotakao brojnih pitanja analizirajući i interpretirajući rezultate istraživanja prikazanog u ovoj knjizi. Tako će čitalac iz ove knjige saznati nešto o socio-demografskim karakteristikama seksualno kompulzivnih u Srbiji i BiH, zatim o određenim seksualnim preferencijama mladih u ove dve države, a imaće priliku i da utvrdi koje od teorijskih polazišta se pokazalo najboljim prediktorom seksualno kompulzivnog ponašanja mladih u Srbiji i BiH, bar kada je u pitanju populacija studenata. (Dr. Sc. Ivan Jerković) S obzirom na to da se radi o prvom istraživanju na ovu temu u našoj i susjednoj zemlji, mišljenja sam da knjiga predstavlja značajan doprinos psihološkoj nauci i struci, jer obogaćuje teorijski i empirijski problematiku seksualno kompulzivnog ponašanja mladih… Autor u nekoliko navrata ukazuje da seksualno kompulzivno ponašanje među mladima u Srbiji i Bosni i Hercegovini predstavlja akutan problem koji je trenutno marginalizovan, a koji sa sobom može nositi brojne negativne posljedice. (Dr. Sc. Mujo Hasković)

Dodatne informacije

Izdavač Autor
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter