Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Scotland Street - Strastveno obećanje

Scotland Street - Strastveno obećanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-349-017-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6672

Broj strana:

320

Težina:

440 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Shannon MacLeod oduvijek je birala pogrešne muškarce. Nakon što je doslovce pobjegla iz posljednje veze i jedva sačuvala živu glavu, odrekla je se i vlastita obitelj. A ona se odlučila odreći upravo takvih izbora koji su je doveli tu gdje jest. Iako prepuna strahova, spremna je okrenuti novi list, promijeniti grad, započeti iznova, bez ikakvih tereta prošlosti koji su je umalo povukli na dno.

Sudbina ju šalje na vrata Coleu, momku kojeg je upoznala još kao školarka. Cole Walker je na prvi pogled sve ono što je Shannon naumila izbjeći pod svaku cijenu. Majstor za tetoviranje, zgodan, seksi, samouvjeren i drzak, doima se kao jedan od problematičnih tipova kakvi su Shannon dotad serijski upropaštavali život. Međutim, odrastanje uz majku alkoholičarku, a pod zaštitom sestre i njezinih prijatelja (koje čitatelji Samanthe Young prate još od Dublin Streeta), obilježili su Colea više nego to Shannon može i zamisliti.
No, ima li ljubav uopće šanse pred strahovima, duhovima prošlosti i nepovjerenjem?

  • Originalni naziv: Echoes of Scotland Street...
  • Prevodilac: Tamara Kunić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Shannon MacLeod oduvijek je birala pogrešne muškarce. Nakon što je doslovce pobjegla iz posljednje veze i jedva sačuvala živu glavu, odrekla je se i vlastita obitelj. A ona se odlučila odreći upravo takvih izbora koji su je doveli tu gdje jest. Iako prepuna strahova, spremna je okrenuti novi list, promijeniti grad, započeti iznova, bez ikakvih tereta prošlosti koji su je umalo povukli na dno. Sudbina ju šalje na vrata Coleu, momku kojeg je upoznala još kao školarka. Cole Walker je na prvi pogled sve ono što je Shannon naumila izbjeći pod svaku cijenu. Majstor za tetoviranje, zgodan, seksi, samouvjeren i drzak, doima se kao jedan od problematičnih tipova kakvi su Shannon dotad serijski upropaštavali život. Međutim, odrastanje uz majku alkoholičarku, a pod zaštitom sestre i njezinih prijatelja (koje čitatelji Samanthe Young prate još od Dublin Streeta), obilježili su Colea više nego to Shannon može i zamisliti. No, ima li ljubav uopće šanse pred strahovima, duhovima prošlosti i nepovjerenjem?

Dodatne informacije

Izdavač Fokus
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter