Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Samo svoja

Samo svoja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

978-953-220-621-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6096

Broj strana:

195

Težina:

230 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,80 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Gotovo svaka žena kako se približava tridesetoj neizostavno iza sebe ostavlja viziju bezbrižne, mlade djevojke i pomalo uviđa kako životne mogućnosti više nisu tako bezbrojne. Sjetite se samo Bridget Jones, Ally McBeal pa čak i vječno mladih cura iz Sexa i grada. Čak je i njih na kraju balade dostigla želja za obitelji, djecom i smirenijim životom.
Za mnoge žene to je razdoblje podvlačenja crte i razmišljanja o vlastitim životnim izborima: jesmo li mogle više i bolje? Do koje smo mjere ostvarile snove iz djetinjstva, jesmo li zaista našle svojega princa, postoji li on uopće ili nas je bajka o Pepeljugi navela na sasvim krivi put? Jesmo li se zadovoljile tihim kompromisom i zadovoljavanjem društvenih normi ili pak krenule svojim putem?
Samo svoja zbirka je pripovijedaka i eseja deset autorica koje ste mogli upoznati kroz romane objavljene u biblioteci Anima. Biblioteci namijenjenoj modernim survivericama, djevojkama koje pronalaze svoj vlastiti životni put i to ne nužno uvijek u okvirima očekivanja. Ženama koje često posrću, ponekad padnu, ali na kraju uvijek izađu kao pobjednice.
U današnjem svijetu nudi nam se bezbroj izbora: moderna žena može odabrati hoče li potpisom na list papira odrediti svoj život, hoče li se sama izboriti za svoj društveni položaj, hoče li i kada imati djecu. No s velikim izborom mogućnosti dolazi i velika odgovornost i ogroman osobni ulog - pročitajte kako se s tim teretom, svaka na svoj način
strastveno, stimulativno i iznenađujuće, nosi deset uspješnih, pametnih i osjećajnih žena.
Otkrijte što danas za ženu znači biti - samo svoja.

  • Prevodilac: Grupa prevodilaca
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Gotovo svaka žena kako se približava tridesetoj neizostavno iza sebe ostavlja viziju bezbrižne, mlade djevojke i pomalo uviđa kako životne mogućnosti više nisu tako bezbrojne. Sjetite se samo Bridget Jones, Ally McBeal pa čak i vječno mladih cura iz Sexa i grada. Čak je i njih na kraju balade dostigla želja za obitelji, djecom i smirenijim životom. Za mnoge žene to je razdoblje podvlačenja crte i razmišljanja o vlastitim životnim izborima: jesmo li mogle više i bolje? Do koje smo mjere ostvarile snove iz djetinjstva, jesmo li zaista našle svojega princa, postoji li on uopće ili nas je bajka o Pepeljugi navela na sasvim krivi put? Jesmo li se zadovoljile tihim kompromisom i zadovoljavanjem društvenih normi ili pak krenule svojim putem? Samo svoja zbirka je pripovijedaka i eseja deset autorica koje ste mogli upoznati kroz romane objavljene u biblioteci Anima. Biblioteci namijenjenoj modernim survivericama, djevojkama koje pronalaze svoj vlastiti životni put i to ne nužno uvijek u okvirima očekivanja. Ženama koje često posrću, ponekad padnu, ali na kraju uvijek izađu kao pobjednice. U današnjem svijetu nudi nam se bezbroj izbora: moderna žena može odabrati hoče li potpisom na list papira odrediti svoj život, hoče li se sama izboriti za svoj društveni položaj, hoče li i kada imati djecu. No s velikim izborom mogućnosti dolazi i velika odgovornost i ogroman osobni ulog - pročitajte kako se s tim teretom, svaka na svoj način strastveno, stimulativno i iznenađujuće, nosi deset uspješnih, pametnih i osjećajnih žena. Otkrijte što danas za ženu znači biti - samo svoja.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter