Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Samo jedna prilika

Samo jedna prilika

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Harlan Koben


ISBN:

953-220-268-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4141

Broj strana:

350

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Marc Seidman probudit će se u bolnici, priključen na aparate, glave u zavojima. Ranjen od strane nepoznatog napadača u vlastitu domu. A samo dvanaest dana ranije uživao je u životu kao uspješan kirurg, živio u mirnom predgrađu s prekrasnom ženom i kćerkicom koju je obožavao. Danas je njegova žena mrtva, a šestomjesečna Tara netragom je nestala. No, onda će stići poruka koja će mu, iako stravična, vratiti volju za životom: Ako javite policiju, nestat ćemo. Ne budeš li se držao naših uputa, više nikad nećeš vidjeti svoju kćer. Imaš samo jednu priliku. Ne znajući kome može vjerovati, jer odjednom se svi čine sumnjivima, sljedećih godinu dana Marc će provesti u iscrpljujućoj potrazi. Čovjek koji je živio u uvjerenju da nema ni jednog neprijatelja morat će pronaći rješenje bez ičije pomoći.
Provjerena kombinacija napetog trilera i snažne, emocijama nabijene priča o prijateljskoj i obiteljskoj odanosti pokazala se još jednom kao dobitna. Samo jedna prilika treće je Cobenovo pojavljivanje u izdanju Algoritma koje zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Hrvatski prijevod djelo je Morane Zibar, a ilustraciju na naslovnici zajedničkim su snagama izradili Marko Derenčinović i Ana Belošević.

  • Originalni naziv: Morana Zibar
  • Prevodilac: Morana Zibar
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Marc Seidman probudit će se u bolnici, priključen na aparate, glave u zavojima. Ranjen od strane nepoznatog napadača u vlastitu domu. A samo dvanaest dana ranije uživao je u životu kao uspješan kirurg, živio u mirnom predgrađu s prekrasnom ženom i kćerkicom koju je obožavao. Danas je njegova žena mrtva, a šestomjesečna Tara netragom je nestala. No, onda će stići poruka koja će mu, iako stravična, vratiti volju za životom: Ako javite policiju, nestat ćemo. Ne budeš li se držao naših uputa, više nikad nećeš vidjeti svoju kćer. Imaš samo jednu priliku. Ne znajući kome može vjerovati, jer odjednom se svi čine sumnjivima, sljedećih godinu dana Marc će provesti u iscrpljujućoj potrazi. Čovjek koji je živio u uvjerenju da nema ni jednog neprijatelja morat će pronaći rješenje bez ičije pomoći. Provjerena kombinacija napetog trilera i snažne, emocijama nabijene priča o prijateljskoj i obiteljskoj odanosti pokazala se još jednom kao dobitna. Samo jedna prilika treće je Cobenovo pojavljivanje u izdanju Algoritma koje zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Hrvatski prijevod djelo je Morane Zibar, a ilustraciju na naslovnici zajedničkim su snagama izradili Marko Derenčinović i Ana Belošević.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter