Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Ratnici

Ratnici

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7710-195-4

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1080

Broj strana:

32

Težina:

335 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

72,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Taktike, trijumfi i istina o najboljim ratnicima u istoriji!

Bilo da su se borili pojedinačno ili rame uz rame u borbenim formacijama, ratnici su davali svoje živote kako bi osvojili teritorije, gradove i carstva.

Od krvoločnih starih Asiraca do neustrašivih Zulu ratnika, ova knjiga odaje poštovanje ovim prekaljenim borcima, bacajući posebno svijetlo na bitke, junaštvo, oružje i taktike. Otkrijte kako su nepokolebljivi Spartanci od rođenja bili obučavani i pripremani za rat, ili kako je Budika, zastrašujuća britanska kraljica-ratnica, podigla ustanak protiv moćne rimske vojske. Saznajte kako su krvožedni Ateci imali običaj da čupaju srce iz grudi živih žrtava, i zakoračite u tajanstveni svijet nindži, majstora sabotaže i prikrivanja.

Pred vama su brutalne priče o najvećim ratnicima u istoriji. Otvorite ovu knjigu i zakoračite u jedan divlji, uzbudljivi svijet... Svijet ratnika.

  • Prevodilac: Dušan Mišić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 305x270
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Taktike, trijumfi i istina o najboljim ratnicima u istoriji! Bilo da su se borili pojedinačno ili rame uz rame u borbenim formacijama, ratnici su davali svoje živote kako bi osvojili teritorije, gradove i carstva. Od krvoločnih starih Asiraca do neustrašivih Zulu ratnika, ova knjiga odaje poštovanje ovim prekaljenim borcima, bacajući posebno svijetlo na bitke, junaštvo, oružje i taktike. Otkrijte kako su nepokolebljivi Spartanci od rođenja bili obučavani i pripremani za rat, ili kako je Budika, zastrašujuća britanska kraljica-ratnica, podigla ustanak protiv moćne rimske vojske. Saznajte kako su krvožedni Ateci imali običaj da čupaju srce iz grudi živih žrtava, i zakoračite u tajanstveni svijet nindži, majstora sabotaže i prikrivanja. Pred vama su brutalne priče o najvećim ratnicima u istoriji. Otvorite ovu knjigu i zakoračite u jedan divlji, uzbudljivi svijet... Svijet ratnika.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter