Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Put do integriteta - Pronalaženje puta do svog pravog ja

Put do integriteta - Pronalaženje puta do svog pravog ja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Marta Bek


ISBN:

978-86-6303-073-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5106

Broj strana:

315

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Autorka bestselera, lajf kouč i sociolog Marta Bek objašnjava zašto je integritet - koji je sada potreban više nego ikada u ovim burnim vremenima - ključ za smislen i radostan život. U Putu do integriteta, Bek predstavlja proces od četiri faze koji svako može da koristi da pronađe integritet, a sa njim i osećaj svrhe, emocionalno isceljenje i život bez mentalne patnje. Veliki deo onoga što nas muči - neprijatni ljudi, ostanak u nefunkcionalnim vezama, negativne navike - sve ukazuje na ono što se dešava kada nismo u kontaktu sa onim što nas zaista čini celim.

Inspirisana Božanstvenom komedijom, Marta koristi Danteovo klasično putovanje heroja kao okvir da razbije proces postizanja ličnog integriteta na male korake kojima se može upravljati. Ona pokazuje kako da čitamo naše unutrašnje signale koji nas vode ka našem pravom putu i ​​da prepoznamo ono za čim zapravo čeznemo u odnosu na ono što nam kultura koja nas okružuje prodaje.

Sa tehnikama testiranim na stotinama njenih klijenata, Bek donosi svoju ekspertizu sociologa, životnog trenera i ljudskog bića kako bi pomogla čitaocima da otkriju kako integritet izgleda u njihovim životima. Ona nas vodi u duhovnu avanturu koja ne samo da će promeniti pravac naših života, već će nas i dovesti do mesta istinske sreće.

Kao što Marta Bek kaže u svojoj knjizi, Integritet je lek za psihičku patnju. Tačka.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorka bestselera, lajf kouč i sociolog Marta Bek objašnjava zašto je integritet - koji je sada potreban više nego ikada u ovim burnim vremenima - ključ za smislen i radostan život. U Putu do integriteta, Bek predstavlja proces od četiri faze koji svako može da koristi da pronađe integritet, a sa njim i osećaj svrhe, emocionalno isceljenje i život bez mentalne patnje. Veliki deo onoga što nas muči - neprijatni ljudi, ostanak u nefunkcionalnim vezama, negativne navike - sve ukazuje na ono što se dešava kada nismo u kontaktu sa onim što nas zaista čini celim. Inspirisana Božanstvenom komedijom, Marta koristi Danteovo klasično putovanje heroja kao okvir da razbije proces postizanja ličnog integriteta na male korake kojima se može upravljati. Ona pokazuje kako da čitamo naše unutrašnje signale koji nas vode ka našem pravom putu i ​​da prepoznamo ono za čim zapravo čeznemo u odnosu na ono što nam kultura koja nas okružuje prodaje. Sa tehnikama testiranim na stotinama njenih klijenata, Bek donosi svoju ekspertizu sociologa, životnog trenera i ljudskog bića kako bi pomogla čitaocima da otkriju kako integritet izgleda u njihovim životima. Ona nas vodi u duhovnu avanturu koja ne samo da će promeniti pravac naših života, već će nas i dovesti do mesta istinske sreće. Kao što Marta Bek kaže u svojoj knjizi, Integritet je lek za psihičku patnju. Tačka.

Dodatne informacije

Izdavač Finesa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter