Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Prijeteća plima

Prijeteća plima

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

978-953-319-182-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M3929

Broj strana:

250

Težina:

379 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Najpopularnija i najomiljenija autorica ljubavnih romana na svijetu. Objavila je više od 200 naslova, među kojima su Tri studenice. Vila te trilogije Otok Tri sestre i U znaku broja sedam. Na top-listi New York Timesa u posljednjih 25 godina bilo je četrdeset naslova koje je potpisala Nora Roberts. Mnogi su njezini romani ekranizirani, a najnoviji spisateljski hitovi redom obaraju rekorde čitanosti.



Drage čitateljice,
volim pisati o muškarcima — njihovim razmišljanjima i osjećajima, nadama i snovima. Osobito uživam istraživati dinamiku između muškaraca: braće, očeva i sinova, prijatelja. Na taj način pristupam pisanju o Cameronu, Ethanu, Phillipu i Sethu Quinnu. Nadam se da uživate u pričama o životu i ljubavi na istočnoj obali Marylanda.



Postupno je postajao svjestan toga što se dogodilo. Čuo je divlje udaranje djetlića duboko u šumi. zvukove smijeha koji su dolazili kroz drveće.
Postao je svjestan i Graceina isprekidanog daha. Osjetio je hladni povjetarac na svojoj koži. I nju kako se trese.
„Oh. Bože. Prokletstvo. Njegova psovka bila je Tiha. Zlobna.
Ethane? Grace nije znala, nikada nije mogla pretpostaviti da netko može imati takvu potrebu u sebi, takvu žudnju. Za njom. Ethane. rekta je ponovo i bila bi ga zagrlila da on nije uzmaknuo.
Oprosti. Ja... Nisu postojale riječi. Ništa što bi izgovorio ne bi bilo u redu. Ne bi bilo dovoljno. Za ovo nema opravdanja. Ne postoji.
Ne tražim opravdanja. Ne želim nikakve isprike ni opravdanja za to što smo zajedno. Ethane.
Gledao je u zemlju dok mu je u glavi počelo bubnjati. Nisam ti pružio mogućnost izbora. Jako je dobro znao što to znači ne imati izbora.
Već sam izabrala. Volim te.
Pogledao ju je i u tom trenutku sve što je ikada proživio slilo se u njegov pogled. Njezina usna bila je natečena na mjestu njegova ugriza.
Njezine oči bile su goleme. Njezino tijelo puno otisaka njegovih ruku.
Ti zaslužuješ bolje.

  • Originalni naziv: Druga knjiga sage o četvorici...
  • Prevodilac: Natalija Barišić
  • Edicija: 2. dio
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x203
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Najpopularnija i najomiljenija autorica ljubavnih romana na svijetu. Objavila je više od 200 naslova, među kojima su Tri studenice. Vila te trilogije Otok Tri sestre i U znaku broja sedam. Na top-listi New York Timesa u posljednjih 25 godina bilo je četrdeset naslova koje je potpisala Nora Roberts. Mnogi su njezini romani ekranizirani, a najnoviji spisateljski hitovi redom obaraju rekorde čitanosti. Drage čitateljice, volim pisati o muškarcima — njihovim razmišljanjima i osjećajima, nadama i snovima. Osobito uživam istraživati dinamiku između muškaraca: braće, očeva i sinova, prijatelja. Na taj način pristupam pisanju o Cameronu, Ethanu, Phillipu i Sethu Quinnu. Nadam se da uživate u pričama o životu i ljubavi na istočnoj obali Marylanda. Postupno je postajao svjestan toga što se dogodilo. Čuo je divlje udaranje djetlića duboko u šumi. zvukove smijeha koji su dolazili kroz drveće. Postao je svjestan i Graceina isprekidanog daha. Osjetio je hladni povjetarac na svojoj koži. I nju kako se trese. „Oh. Bože. Prokletstvo. Njegova psovka bila je Tiha. Zlobna. Ethane? Grace nije znala, nikada nije mogla pretpostaviti da netko može imati takvu potrebu u sebi, takvu žudnju. Za njom. Ethane. rekta je ponovo i bila bi ga zagrlila da on nije uzmaknuo. Oprosti. Ja... Nisu postojale riječi. Ništa što bi izgovorio ne bi bilo u redu. Ne bi bilo dovoljno. Za ovo nema opravdanja. Ne postoji. Ne tražim opravdanja. Ne želim nikakve isprike ni opravdanja za to što smo zajedno. Ethane. Gledao je u zemlju dok mu je u glavi počelo bubnjati. Nisam ti pružio mogućnost izbora. Jako je dobro znao što to znači ne imati izbora. Već sam izabrala. Volim te. Pogledao ju je i u tom trenutku sve što je ikada proživio slilo se u njegov pogled. Njezina usna bila je natečena na mjestu njegova ugriza. Njezine oči bile su goleme. Njezino tijelo puno otisaka njegovih ruku. Ti zaslužuješ bolje.

    Dodatne informacije

    Izdavač Profil
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter