Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Prijestolje od zmajokosti

Prijestolje od zmajokosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Tad Williams


ISBN:

953-645-066-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5530

Broj strana:

735

Težina:

939 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

42,30 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prijestolje od zmajokosti Tada Williamsa, prvi dio gigantskog djela Sjećanja, Tuga i Trn, obuhvaća prvih 800 od ukupno 3000 stranica. Svijet koji je izmaštao Williams prebogat je zanimljivim likovima, lukavim zapletima, neočekivanim obratima, drevnom poviješću i živopisnim krajolicima da bi i mali dio toga stao u nekoliko redaka natuknica o sadržaju.

U ovoj knjizi naći ćete zmajeve i čarobnjake, patuljke i vilenjake, divove i junake, zle sile i princeze, izdajnike i izbavitelje – sve ono od čega se sastoji dobra fantastika. A od svih knjiga napisanih na ovu temu Sjećanje, Tuga i Trn jedna je od rijetkih koja može samom snagom pripovijedanja stati uz bok Gospodaru prstenova. U prijevodu Milene Benini i uz izvornu ilustraciju velikog majstora Michaela Whelana, Prijestolje od zmajokosti Tada Williamsa odvest će vas u dalek i čaroban svijet.

  • Originalni naziv: THE DRAGONBONE CHAIR
  • Prevodilac: Milena Benini Getz
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Prijestolje od zmajokosti Tada Williamsa, prvi dio gigantskog djela Sjećanja, Tuga i Trn, obuhvaća prvih 800 od ukupno 3000 stranica. Svijet koji je izmaštao Williams prebogat je zanimljivim likovima, lukavim zapletima, neočekivanim obratima, drevnom poviješću i živopisnim krajolicima da bi i mali dio toga stao u nekoliko redaka natuknica o sadržaju. U ovoj knjizi naći ćete zmajeve i čarobnjake, patuljke i vilenjake, divove i junake, zle sile i princeze, izdajnike i izbavitelje – sve ono od čega se sastoji dobra fantastika. A od svih knjiga napisanih na ovu temu Sjećanje, Tuga i Trn jedna je od rijetkih koja može samom snagom pripovijedanja stati uz bok Gospodaru prstenova. U prijevodu Milene Benini i uz izvornu ilustraciju velikog majstora Michaela Whelana, Prijestolje od zmajokosti Tada Williamsa odvest će vas u dalek i čaroban svijet.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter