Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Preljuba

Preljuba

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Paolo Koeljo


ISBN:

978-86-7470-502-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D1002

Broj strana:

228

Težina:

356 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Linda je mlada, lijepa i uspješna novinarka, supruga i majka. Udata je za čovjeka koji joj pruža ljubav, siguran život i sve što se novcem može kupiti, muškarci se za njom osvrću, a žene joj zavide. Pa ipak, jedan neobičan razgovor i slučajan susret sa ljubavlju iz srednjoškolskih dana navešće je da dovede u pitanje svoju sreću. Da li je osoba koja ima sve osuđena da živi u tamnici istovjetnih, besprekornih dana, i da li je ono što svima izgleda kao život iz snova ustvari košmar bez kraja? Da li je jednoličnost koja vodi u ravnodušnost, apatiju i depresiju obavezan dio svake duge veze, ili je moguće na neki način prekinuti taj začarani krug i udahnuti novu energiju u svoj život i brak?

U svom šesnaestom romanu Paulo Koeljo, suptilni poznavalac ženske duše, na sebi svojstven način govori o ljubavi i ljubomori, o svakodnevnici i dosadi, grijehu i iskupljenju, iskrenosti i povjerenju, rutini i izazovu, i tome kako se sreća, baš kao i uvijek, nalazi upravo tamo gdje je najmanje tražimo.

  • Prevodilac: Vesna Stamenković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x210
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Linda je mlada, lijepa i uspješna novinarka, supruga i majka. Udata je za čovjeka koji joj pruža ljubav, siguran život i sve što se novcem može kupiti, muškarci se za njom osvrću, a žene joj zavide. Pa ipak, jedan neobičan razgovor i slučajan susret sa ljubavlju iz srednjoškolskih dana navešće je da dovede u pitanje svoju sreću. Da li je osoba koja ima sve osuđena da živi u tamnici istovjetnih, besprekornih dana, i da li je ono što svima izgleda kao život iz snova ustvari košmar bez kraja? Da li je jednoličnost koja vodi u ravnodušnost, apatiju i depresiju obavezan dio svake duge veze, ili je moguće na neki način prekinuti taj začarani krug i udahnuti novu energiju u svoj život i brak? U svom šesnaestom romanu Paulo Koeljo, suptilni poznavalac ženske duše, na sebi svojstven način govori o ljubavi i ljubomori, o svakodnevnici i dosadi, grijehu i iskupljenju, iskrenosti i povjerenju, rutini i izazovu, i tome kako se sreća, baš kao i uvijek, nalazi upravo tamo gdje je najmanje tražimo.

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter