Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Praktičan feng šui za vaš dom

Praktičan feng šui za vaš dom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lillian Too


ISBN:

86-83591-83-2

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K1038

Broj strana:

235

Težina:

355 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Bilo da živite u stanu, porodičnoj kući, mansardi ili garsonjeri, ovde imate 188 praktičnih načina da lošu energiju preobratite u krcat srećom povoljan či, a da pri tom ne morate da renoirate svoj stambeni prostor.

Praktičan feng šui za vaš dom, autorke Lilijan Tu, pravi je dragulj od strane vodećeg svjetskog stručnjaka za feng šui, namijenjen svima nama koji moramo da se snađemo s onim što već imamo u kući. Pun praktičnih mudrosti, počinje od osnovnih principa, objašnjavajući sve što vam je potrebno za praktikovanje autentičnog kineskog feng šuija. Kreće se kroz sve oblasti vašeg stambenog prostora, dajući odmah savjete za potrebne feng šui opravke: možda vam je potrebno jako svjetlo u kupatilu koje će sprečavati finansijske gubitke, ili zvončići koji će usporavati či u hodniku. Posebni savjeti dati su onima koji žive u stanovima, a poseban odjeljak posvećen je ulozi boja u feng šuiju. Naučite da rasporedite svoj namještaj tako da priziva pozitivnu energiju, kao i da locirate i aktivirate srećne uglove u svim prostorijama, kako biste podstakli sreću vezanu za novac, ljubav, zdravlje i karijeru - gdje god živite.

  • Originalni naziv: Smart Feng Shui for the...
  • Prevodilac: Tanja Milosavljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2001
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200 x 170
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Bilo da živite u stanu, porodičnoj kući, mansardi ili garsonjeri, ovde imate 188 praktičnih načina da lošu energiju preobratite u krcat srećom povoljan či, a da pri tom ne morate da renoirate svoj stambeni prostor. Praktičan feng šui za vaš dom, autorke Lilijan Tu, pravi je dragulj od strane vodećeg svjetskog stručnjaka za feng šui, namijenjen svima nama koji moramo da se snađemo s onim što već imamo u kući. Pun praktičnih mudrosti, počinje od osnovnih principa, objašnjavajući sve što vam je potrebno za praktikovanje autentičnog kineskog feng šuija. Kreće se kroz sve oblasti vašeg stambenog prostora, dajući odmah savjete za potrebne feng šui opravke: možda vam je potrebno jako svjetlo u kupatilu koje će sprečavati finansijske gubitke, ili zvončići koji će usporavati či u hodniku. Posebni savjeti dati su onima koji žive u stanovima, a poseban odjeljak posvećen je ulozi boja u feng šuiju. Naučite da rasporedite svoj namještaj tako da priziva pozitivnu energiju, kao i da locirate i aktivirate srećne uglove u svim prostorijama, kako biste podstakli sreću vezanu za novac, ljubav, zdravlje i karijeru - gdje god živite.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter