Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Poslednja noć Aurore

Poslednja noć Aurore

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-04825-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5494

Broj strana:

336

Težina:

410 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Rane na duši najteže zaceljuju. Aurora Skalvijati, profajlerka sa bolnom prošlošću iza sebe, to dobro zna. Zbog toga je pristala da ispriča svoju priču na konferenciji profesora Menija, jednog od vodećih stručnjaka za posttraumatske poremećaje. Upravo tu Aurora sreće misterioznu devojku duge crne kose, koja joj postavlja neobično pitanje: „Veruješ li da se ikada može izaći iz mraka?“
Pitanje koje se ubrzo pretvara u poslednje reči, jer devojka oduzima sebi život pod sumnjivim okolnostima. Slučaj je brzo proglašen samoubistvom, ali Aurora misli da se tu krije nešto više i opsednuta je rečima nepoznate devojke. Ipak, nema vremena za kri

vicu: otkriće tela na obali reke Po primorava je da preispita svoje prioritete. Jedini trag je fotografija devojčice, koju je žrtva čuvala kao zlokobni trofej. To je početak lova na svirepog i naizgled neuhvatljivog serijskog ubicu.
Aurora zna da ne može sve sama: mora ponovo da okupi svoj stari tim. Ali kada joj Bruno i Silvija okrenu leđa, jedini sagovornik ostaje zagonetni Kurci. Iako je zatvoren u potpunoj izolaciji psihijatrijske ustanove, on kao da zna istinu o ubici. Ali Aurora je opasnosti, jer suočavanje sa zlom može otkriti tajne, i to one koje bolje da zauvek ostanu zakopane.

  • Originalni naziv: L’ultima notte di aurora...
  • Prevodilac: Svetlana Babović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Rane na duši najteže zaceljuju. Aurora Skalvijati, profajlerka sa bolnom prošlošću iza sebe, to dobro zna. Zbog toga je pristala da ispriča svoju priču na konferenciji profesora Menija, jednog od vodećih stručnjaka za posttraumatske poremećaje. Upravo tu Aurora sreće misterioznu devojku duge crne kose, koja joj postavlja neobično pitanje: „Veruješ li da se ikada može izaći iz mraka?“ Pitanje koje se ubrzo pretvara u poslednje reči, jer devojka oduzima sebi život pod sumnjivim okolnostima. Slučaj je brzo proglašen samoubistvom, ali Aurora misli da se tu krije nešto više i opsednuta je rečima nepoznate devojke. Ipak, nema vremena za kri vicu: otkriće tela na obali reke Po primorava je da preispita svoje prioritete. Jedini trag je fotografija devojčice, koju je žrtva čuvala kao zlokobni trofej. To je početak lova na svirepog i naizgled neuhvatljivog serijskog ubicu. Aurora zna da ne može sve sama: mora ponovo da okupi svoj stari tim. Ali kada joj Bruno i Silvija okrenu leđa, jedini sagovornik ostaje zagonetni Kurci. Iako je zatvoren u potpunoj izolaciji psihijatrijske ustanove, on kao da zna istinu o ubici. Ali Aurora je opasnosti, jer suočavanje sa zlom može otkriti tajne, i to one koje bolje da zauvek ostanu zakopane.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter