Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Porodica

Porodica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Mario Puzo


ISBN:

86-7436-027-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N0027

Broj strana:

360

Težina:

310 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Šta je porodica? Puzo je prvi put odgovorio na ovo pitanje kada je stvorio nezaboravne Korleoneove, koji su zauvijek postavili kriterijume krvne odanosti. Sada, trideset godina kasnije, Puzo nas nagrađuje svojim konačnim stavom po ovom pitanju, remek-djelom koje kruniše njegovu izuzetnu karijeru: pričom o najmoćnijoj porodici u italijanskoj istoriji – Bordžijama.

U Porodici ovaj neponovljivi pisac vraća čitaoca u Rim petnaestog vijeka, gdje mu otkriva ekstravagantnost i spletke Vatikana onako sigurno kako je to svojevremeno uradio sa tajnama Mafije. U središtu priče nalazi se Rodrigo Bordžija, Papa Aleksandar VI, čovjek čija je pohlepa za moći, raskoši i ženama mogla da se mjeri jedino s njegovom ljubavi prema svojoj porodici. Okružen je svojom neobičnom djecom – među kojima su lijepa, samouvjerena, Lukrecija i strasni ratnik Čezare, Makijavelijev prijatelj i inspiracija. Njihove dramatične priče čine simfoniju ljudskih osećanja i reagovanja, od ponosa preko ljubavi, izdaje i ljubomore, do smrtonosnog gnjeva. Vrijeme u kojem žive, mjesto i likovi oslikani su u svoj svojoj veličini u sagi koja je vječna koliko i savremena.

Delo na kojem je Mario Puzo radio poslednje dve decenije svog života, Porodica, predstavlja poslednji trijumf jednog od najvećih pripovedača našeg vremena.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2002
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šta je porodica? Puzo je prvi put odgovorio na ovo pitanje kada je stvorio nezaboravne Korleoneove, koji su zauvijek postavili kriterijume krvne odanosti. Sada, trideset godina kasnije, Puzo nas nagrađuje svojim konačnim stavom po ovom pitanju, remek-djelom koje kruniše njegovu izuzetnu karijeru: pričom o najmoćnijoj porodici u italijanskoj istoriji – Bordžijama. U Porodici ovaj neponovljivi pisac vraća čitaoca u Rim petnaestog vijeka, gdje mu otkriva ekstravagantnost i spletke Vatikana onako sigurno kako je to svojevremeno uradio sa tajnama Mafije. U središtu priče nalazi se Rodrigo Bordžija, Papa Aleksandar VI, čovjek čija je pohlepa za moći, raskoši i ženama mogla da se mjeri jedino s njegovom ljubavi prema svojoj porodici. Okružen je svojom neobičnom djecom – među kojima su lijepa, samouvjerena, Lukrecija i strasni ratnik Čezare, Makijavelijev prijatelj i inspiracija. Njihove dramatične priče čine simfoniju ljudskih osećanja i reagovanja, od ponosa preko ljubavi, izdaje i ljubomore, do smrtonosnog gnjeva. Vrijeme u kojem žive, mjesto i likovi oslikani su u svoj svojoj veličini u sagi koja je vječna koliko i savremena. Delo na kojem je Mario Puzo radio poslednje dve decenije svog života, Porodica, predstavlja poslednji trijumf jednog od najvećih pripovedača našeg vremena.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter