Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Pojedi tu žabu

Pojedi tu žabu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Brian Tracy


ISBN:

86-82683-27-X

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M0402

Broj strana:

100

Težina:

225 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Pojedi tu žabu! je metafora za otpočinjanje dana najtežim i najizazovnijim zadatkom – onim koji najrađe odlažete, a čije bi rešenje verovatno imalo najpozitivniji uticaj na vaš život.

Ova knjiga vam pokazuje kako da se poduhvatite tih kritičnih zadataka i organizujete svoj dan. Prestanite da odugovlačite i uradite mnogo više još danas!

Brajan Trejsi vam nudi 21 pravilo da prevaziđete odugovlačenja i postanete najefikasniji na svakom nivou ličnog razvoja. Pojedite “svoju” žabu odmah! Ako ih imate dve, ili više – pojedite prvo onu naružniju!

Ključ sreće, zadovoljstva, velikog uspeha i lične snage i efikasnosti jeste sticanje navike da svakog dana prvo pojedete svoju žabu – redovno čitajte ova pravila i principe, sve dok ne postanu čvrsto ukorenjeni u vašem načinu razmišljanja i postupanja, i vaša blistva budućnost biće zagarantovana!

NOVO: DOPUNJENO TREĆE IZDANJE SA DVA NOVA POGLAVLJA!

  • Originalni naziv: Eat that Frog
  • Prevodilac: Tanja Milosavljević
  • Izdanje: 3
  • Godina: 2003
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x215
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pojedi tu žabu! je metafora za otpočinjanje dana najtežim i najizazovnijim zadatkom – onim koji najrađe odlažete, a čije bi rešenje verovatno imalo najpozitivniji uticaj na vaš život. Ova knjiga vam pokazuje kako da se poduhvatite tih kritičnih zadataka i organizujete svoj dan. Prestanite da odugovlačite i uradite mnogo više još danas! Brajan Trejsi vam nudi 21 pravilo da prevaziđete odugovlačenja i postanete najefikasniji na svakom nivou ličnog razvoja. Pojedite “svoju” žabu odmah! Ako ih imate dve, ili više – pojedite prvo onu naružniju! Ključ sreće, zadovoljstva, velikog uspeha i lične snage i efikasnosti jeste sticanje navike da svakog dana prvo pojedete svoju žabu – redovno čitajte ova pravila i principe, sve dok ne postanu čvrsto ukorenjeni u vašem načinu razmišljanja i postupanja, i vaša blistva budućnost biće zagarantovana! NOVO: DOPUNJENO TREĆE IZDANJE SA DVA NOVA POGLAVLJA!

Dodatne informacije

Izdavač Finesa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter