Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Pobjednik ostaje sam

Pobjednik ostaje sam

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Paulo Coelho


ISBN:

978-953-304-073-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3968

Broj strana:

290

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Novi Coelho istinska je poslastica, Izravno i otvoreno, gotovo minimalističkim stilom Coelho bespoštedno propituje život Superklase, bogate svjetske elite… , Čitatelj se osjeća kao u kinu…, Ponekad filozofičan, ali uvijek izravan, ponekad zabavan, ali uvijek dirljiv - ovaj roman zadržat će vašu pažnju svakog trenutka čitanja - samo su neki od superlativa kojima novi roman Paula Coelha opisuju europski mediji.

On slijedi san o ljubavi. Igor Malev usredotočen je samo na jedno - svoju bivšu suprugu Ewu. Naočit je i bogat, ali Ewa ga je ostavila zbog uspješnog modnog dizajnera. Od tog udarca nije se oporavio. Odlazi na glamurozan Filmski festival u Cannes, koji će i njih dvoje posjetiti, u namjeri da je ponovno osvoji. Okružen luksuzom i brojnim pripadnicima Superklase, pobjednicima u hedonističkoj igri suvremenog života, u Cannesu započinje svoj 24-satni pohod nesvakidašnjeg nasilja. Igora krase strastvenost i hladna inteligencija, osobine koje ne može pomiriti na uobičajen način. Jer obećao je uništiti svjetove kako bi vratio Ewu...A on uvijek održi svoje obećanje….

Autor svjetskog bestselera Alkemičar svoj novi roman smjestio je u svijet mode, glamura i filma. Otvoreno je prikazao taj svijet i našu opčinjenost slavom i bogatstvom. Radnja ovog romana ubrzanog ritma odvija se u manje od dvadeset i četiri sata tijekom Filmskog festivala u Cannesu. Uspješan ruski poduzetnik u okruženju producenata, slavnih filmskih zvijezda, nadobudnih glumica, top-modela, kreatora i stilista pokazuje svoju najmračniju stranu da bi privukao pozornost svoje bivše supruge.

Opisujući život uspješnih i slavnih te onih koji to žele postati, Paulo Coelho pokazao je krizu vrijednosti u današnjem svijetu koji je usredotočen na pojavnost i napisao roman koji se čita u jednom dahu.

  • Originalni naziv: O vencedor esta so
  • Prevodilac: Gloria Blažanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Novi Coelho istinska je poslastica, Izravno i otvoreno, gotovo minimalističkim stilom Coelho bespoštedno propituje život Superklase, bogate svjetske elite… , Čitatelj se osjeća kao u kinu…, Ponekad filozofičan, ali uvijek izravan, ponekad zabavan, ali uvijek dirljiv - ovaj roman zadržat će vašu pažnju svakog trenutka čitanja - samo su neki od superlativa kojima novi roman Paula Coelha opisuju europski mediji. On slijedi san o ljubavi. Igor Malev usredotočen je samo na jedno - svoju bivšu suprugu Ewu. Naočit je i bogat, ali Ewa ga je ostavila zbog uspješnog modnog dizajnera. Od tog udarca nije se oporavio. Odlazi na glamurozan Filmski festival u Cannes, koji će i njih dvoje posjetiti, u namjeri da je ponovno osvoji. Okružen luksuzom i brojnim pripadnicima Superklase, pobjednicima u hedonističkoj igri suvremenog života, u Cannesu započinje svoj 24-satni pohod nesvakidašnjeg nasilja. Igora krase strastvenost i hladna inteligencija, osobine koje ne može pomiriti na uobičajen način. Jer obećao je uništiti svjetove kako bi vratio Ewu...A on uvijek održi svoje obećanje…. Autor svjetskog bestselera Alkemičar svoj novi roman smjestio je u svijet mode, glamura i filma. Otvoreno je prikazao taj svijet i našu opčinjenost slavom i bogatstvom. Radnja ovog romana ubrzanog ritma odvija se u manje od dvadeset i četiri sata tijekom Filmskog festivala u Cannesu. Uspješan ruski poduzetnik u okruženju producenata, slavnih filmskih zvijezda, nadobudnih glumica, top-modela, kreatora i stilista pokazuje svoju najmračniju stranu da bi privukao pozornost svoje bivše supruge. Opisujući život uspješnih i slavnih te onih koji to žele postati, Paulo Coelho pokazao je krizu vrijednosti u današnjem svijetu koji je usredotočen na pojavnost i napisao roman koji se čita u jednom dahu.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter