Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Plava dalija

Plava dalija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

978-86-6012-044-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D5065

Broj strana:

204

Težina:

236 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mlada udovica Stela Rotčajld, dve godine nakon tragedije koja je zadesila njenu porodicu, odlučuje da se sa svoja dva sina vrati korenima, u južni deo Tenesija. Pokušavajući da pobegne od duhova prošlosti, započinje novi život u Harper Holu i dobija posao menadžera u rasadniku u vrtu, čija je vlasnica lokalna legenda Rozalind Harper. Stela započinje svoj novi život sklapajući blisko prijateljstvo sa Roz, kao i sa njenom rođakom Hejli. Usput otkriva fatalnu privlačnost sa izrazito zgodnim pejzažnim arhitektom Loganom Kitridžom.

Ali i u novom domu ima duhova. Neko nije srećan zbog romanse koja je na vidiku i učiniće sve da uništi strast između Logana i Stele… U želji da otkriju ko je bila žena čiji duh hara Harper Holom, ukućani počinju da istražuju prošlost ne bi li saznali zbog čega je duh Harperove neveste ostao zarobljen na tom mestu još dugo nakon njene smrti i šta je to što mu smeta.

  • Prevodilac: Isidora Jovanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 110x180
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mlada udovica Stela Rotčajld, dve godine nakon tragedije koja je zadesila njenu porodicu, odlučuje da se sa svoja dva sina vrati korenima, u južni deo Tenesija. Pokušavajući da pobegne od duhova prošlosti, započinje novi život u Harper Holu i dobija posao menadžera u rasadniku u vrtu, čija je vlasnica lokalna legenda Rozalind Harper. Stela započinje svoj novi život sklapajući blisko prijateljstvo sa Roz, kao i sa njenom rođakom Hejli. Usput otkriva fatalnu privlačnost sa izrazito zgodnim pejzažnim arhitektom Loganom Kitridžom. Ali i u novom domu ima duhova. Neko nije srećan zbog romanse koja je na vidiku i učiniće sve da uništi strast između Logana i Stele… U želji da otkriju ko je bila žena čiji duh hara Harper Holom, ukućani počinju da istražuju prošlost ne bi li saznali zbog čega je duh Harperove neveste ostao zarobljen na tom mestu još dugo nakon njene smrti i šta je to što mu smeta.

Dodatne informacije

Izdavač BDR Media
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter