Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Pisma Snova

Pisma Snova

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Haris Dubica


ISBN:

9789926330835

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D5103

Broj strana:

264

Težina:

420 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Šta su Pisma Snova? Pisma sa iskrenim riječima od srca o priznanju ljubavi, koje čovjek nikada nije poslao osobi koju voli, pa ih sanja. A koliko su se dugo pisala ta pisma snova? Cijeli život. Čija je to ljubavna priča? Od Ibrahimovića. Fudbalera? Ne, nego sahadžije, urara Dine Ibrahimovića, daljnji rođak fudbalera, vjerovatno najljepša ljubavna priča ikad. Ko to kaže da je najljepša? Hilmo poštar upravo na RSG radijz. Poštar sa najdužim radnim stažom u historiji EX-Yu Pošti, trenutno je priča o raznim anegdotama iz njegove karijere. O kakvim anegdotama? Naprimjer o Dininom najboljem jaranu Hamdiji Tetovaži. Zašto Tetovaža? Imao je 68 tetovaža na tijelu sa imenima bivših djevojaka, mada ga sada niko više ne zove Tetovaža. Kako ga sada zovu? Sanela. Zašto Sanela? Pročitaj knjigu Ništa luđe nisam čuo. Puna je knjiga takvih priča ima jedan lik kojeg su zvali Nišan. Zašto Nišan? Zato što je imao pet Nišana dok je živio. Kako to? Pročitaj knjigu. I koja je najluđa priča u knjizi? Pa ta ljubavna o Dini Ibrahimoviću, koji je svaki dan u svom životu pisao ljubavno pismo. Koliko je raznim ženama pisao? Samo jednoj jedinoj. Što joj je uopšte pisao? Uvijek kada bi joj prišao počeo bi štucati i znojiti se, gubio se, pa zato. Ima li poznatih likova u priči? Bruce Lee, Tito, Franc Ferdinand i mnogo drugih. Šta oni rade u knjizi? Pročitaj knjigu.


A ko je Autor?. Haris Dubica. Jel to onaj režiser što radi one spotove i reklame Dini Merlinu, Batistuti, Nikoli Jokiću, Lepoj Breni, Džeki, Nagrade folovi golovi? Da da taj. Što je on napisao knjigu? Pa eto odavno je to želio i za vrijeme Korone je imao vremena, pa je započeo. I šta kaže on za knjigu? Pa ništa kreativnije u životu smislio nije. Da li je ovo sada ljubavna priča, drama ili komedija? Da! Šta da? Sve je to, ljubavna priča, drama, komedija i čak ima i fikcije.

Mislim da je ovo najgori sinopsis ikad. Može biti, trebao sam se više potruditi.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x400
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Šta su Pisma Snova? Pisma sa iskrenim riječima od srca o priznanju ljubavi, koje čovjek nikada nije poslao osobi koju voli, pa ih sanja. A koliko su se dugo pisala ta pisma snova? Cijeli život. Čija je to ljubavna priča? Od Ibrahimovića. Fudbalera? Ne, nego sahadžije, urara Dine Ibrahimovića, daljnji rođak fudbalera, vjerovatno najljepša ljubavna priča ikad. Ko to kaže da je najljepša? Hilmo poštar upravo na RSG radijz. Poštar sa najdužim radnim stažom u historiji EX-Yu Pošti, trenutno je priča o raznim anegdotama iz njegove karijere. O kakvim anegdotama? Naprimjer o Dininom najboljem jaranu Hamdiji Tetovaži. Zašto Tetovaža? Imao je 68 tetovaža na tijelu sa imenima bivših djevojaka, mada ga sada niko više ne zove Tetovaža. Kako ga sada zovu? Sanela. Zašto Sanela? Pročitaj knjigu Ništa luđe nisam čuo. Puna je knjiga takvih priča ima jedan lik kojeg su zvali Nišan. Zašto Nišan? Zato što je imao pet Nišana dok je živio. Kako to? Pročitaj knjigu. I koja je najluđa priča u knjizi? Pa ta ljubavna o Dini Ibrahimoviću, koji je svaki dan u svom životu pisao ljubavno pismo. Koliko je raznim ženama pisao? Samo jednoj jedinoj. Što joj je uopšte pisao? Uvijek kada bi joj prišao počeo bi štucati i znojiti se, gubio se, pa zato. Ima li poznatih likova u priči? Bruce Lee, Tito, Franc Ferdinand i mnogo drugih. Šta oni rade u knjizi? Pročitaj knjigu. A ko je Autor?. Haris Dubica. Jel to onaj režiser što radi one spotove i reklame Dini Merlinu, Batistuti, Nikoli Jokiću, Lepoj Breni, Džeki, Nagrade folovi golovi? Da da taj. Što je on napisao knjigu? Pa eto odavno je to želio i za vrijeme Korone je imao vremena, pa je započeo. I šta kaže on za knjigu? Pa ništa kreativnije u životu smislio nije. Da li je ovo sada ljubavna priča, drama ili komedija? Da! Šta da? Sve je to, ljubavna priča, drama, komedija i čak ima i fikcije. Mislim da je ovo najgori sinopsis ikad. Može biti, trebao sam se više potruditi.

Dodatne informacije

Izdavač Autor
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter