Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Pisma onima kojih nema

Pisma onima kojih nema

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ajona Grej


ISBN:

978-86-521-1890-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D2618

Broj strana:

496

Težina:

601 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mnogo više od još jedne ljubavne priče.

Obećao sam da ću te voljeti dovijeka, u jedno doba kad nisam znao hoću li živ dočekati početak nove nedelje. Sad mi izgleda da to dovjeka konačno ističe... Nagađam da uskoro ništa od ovoga neće imati važnost i da će naša priča postati prošlost. Ali još nisam raskrstio s nadom. Niti sa željom da se vratim na početak i sve iznova uradim, i da se ovog puta postaram da te više nikada ne pustim od sebe.

U ratom zahvaćenom Londonu 1942. Stela i Den sasvim se sasvim slučajno sreću i zaljubljuju. Činjenica da se ona upravo udala za drugog kao i to da je on američki vojni pilot čije su šanse da preživi jedan od pet, dodatne su prepreke za ostvarenje ove ljubavi u vihoru rata. Usled surovosti života Stela i Den decenijama ostaju razdvojeni na dva različita kontinenta.

Sedamdeset godina kasnije Den će još jednom pokušati da pronađe djevojku koju nikada nije zaboravio. Poslaće pismo na adresu gde su njih dvoje podjelili kratke ali savršene trenutke sreće. Ipak, Stele na toj adresi nema, i Denove reči pročitaće Džes, mlada devojka i sama u bekstvu od mračne prošlosti. Može li ona pomoći Steli i Denu pre nego što bude zauvijek kasno?

Dirljiva priča izuzetno talentovane spisateljice. Istinski emotivan i sjajan roman. Lusinda Rajli

  • Originalni naziv: Letters to the Lost /...
  • Prevodilac: Dubravka Srećković-Divković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mnogo više od još jedne ljubavne priče. Obećao sam da ću te voljeti dovijeka, u jedno doba kad nisam znao hoću li živ dočekati početak nove nedelje. Sad mi izgleda da to dovjeka konačno ističe... Nagađam da uskoro ništa od ovoga neće imati važnost i da će naša priča postati prošlost. Ali još nisam raskrstio s nadom. Niti sa željom da se vratim na početak i sve iznova uradim, i da se ovog puta postaram da te više nikada ne pustim od sebe. U ratom zahvaćenom Londonu 1942. Stela i Den sasvim se sasvim slučajno sreću i zaljubljuju. Činjenica da se ona upravo udala za drugog kao i to da je on američki vojni pilot čije su šanse da preživi jedan od pet, dodatne su prepreke za ostvarenje ove ljubavi u vihoru rata. Usled surovosti života Stela i Den decenijama ostaju razdvojeni na dva različita kontinenta. Sedamdeset godina kasnije Den će još jednom pokušati da pronađe djevojku koju nikada nije zaboravio. Poslaće pismo na adresu gde su njih dvoje podjelili kratke ali savršene trenutke sreće. Ipak, Stele na toj adresi nema, i Denove reči pročitaće Džes, mlada devojka i sama u bekstvu od mračne prošlosti. Može li ona pomoći Steli i Denu pre nego što bude zauvijek kasno? Dirljiva priča izuzetno talentovane spisateljice. Istinski emotivan i sjajan roman. Lusinda Rajli

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter