Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Pandorina kutija

Pandorina kutija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Hana Ričel


ISBN:

978-86-10-00099-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5009

Broj strana:

326

Težina:

429 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,60 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Dvije sestre. Krivica, neuhvatljiva poput vjetra. Tri krhke žene, koje samo snaga praštanja može ponovo spojiti.

Talasi uzburkanog mora zapljuskuju obale Dorseta. Visoko na nepristupačnoj litici, stoji kuća čiji zidovi blistaju na svjetlosti sunca. Mjesto koje je Dora Tajd nekada zvala domom. Kao da kroz velike prozore još može da čuje zvonki smijeh svoje sestre Kesi i zvukove srećne porodice.

Sada je priroda preuzela glavnu riječ i stare zidine vile Tajdovih obrasle su bršljanom, u klupko tišine i tajni. Dora je pobjegla, slomljena pod težinom krivice, koja se uvukla u najtanje niti njenog bića. Krivice koja joj ne dopušta da zaboravi onaj dugi, topli ljetni dan prije toliko godina, kada su se ona i njena sestra igrale i tražile školjke skrivene među stijenama. I onaj kratki, fatalni trenutak neopreznosti koji će uništiti čitavu porodicu. Ni poslije toliko vremena, pjesak i vjetar nisu odagnali bol. Međutim, Dora nosi u sebi dah novog života i više ne može da bježi - mora da pronađe izgubljene djelove svog života i suoči se sa njima jednom za svagda.

  • Originalni naziv: Secrets of the tides
  • Prevodilac: Jasmina Đorđević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dvije sestre. Krivica, neuhvatljiva poput vjetra. Tri krhke žene, koje samo snaga praštanja može ponovo spojiti. Talasi uzburkanog mora zapljuskuju obale Dorseta. Visoko na nepristupačnoj litici, stoji kuća čiji zidovi blistaju na svjetlosti sunca. Mjesto koje je Dora Tajd nekada zvala domom. Kao da kroz velike prozore još može da čuje zvonki smijeh svoje sestre Kesi i zvukove srećne porodice. Sada je priroda preuzela glavnu riječ i stare zidine vile Tajdovih obrasle su bršljanom, u klupko tišine i tajni. Dora je pobjegla, slomljena pod težinom krivice, koja se uvukla u najtanje niti njenog bića. Krivice koja joj ne dopušta da zaboravi onaj dugi, topli ljetni dan prije toliko godina, kada su se ona i njena sestra igrale i tražile školjke skrivene među stijenama. I onaj kratki, fatalni trenutak neopreznosti koji će uništiti čitavu porodicu. Ni poslije toliko vremena, pjesak i vjetar nisu odagnali bol. Međutim, Dora nosi u sebi dah novog života i više ne može da bježi - mora da pronađe izgubljene djelove svog života i suoči se sa njima jednom za svagda.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter