Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Osnovna imunologija - 6. izdanje

Osnovna imunologija - 6. izdanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

9788674786185

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

nije u prodaji

Šifra:

D5354

Broj strana:

321

Težina:

900 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

44,00 KM
nije u prodaji

Kategorije:

Sadržaj:

Šesto izdanje Osnovne imunologije je pažljivo osmišljen, ažuriran i koncizan udžbenik, namenjen novim generacijama studenata medicine, a njegovi istaknuti autori napisali su i sveobuhvatnu knjigu, bestseler, Celularna i molekularna imunologija.

Ovo sažeto i lako razumljivo izdanje obogaćeno je ilustracijama u boji, korisnim tabelama i drugim elementima koji povećavaju praktičnost knjige. To su strukturirani sažeci i pitanja za proveru znanja na kraju svakog poglavlja, pojmovnik i klinički slučajevi, a sve to je uobličeno tako da pomogne studentu da na najefikasniji i najefektivniji način ovlada tim kompleksnim poljem nauke.

Naglašeni su klinički aspekti imunologije, sa patogenezom bolesti, razvojem novih terapija zasnovanih na bazičnim naukama i dodatkom sa kliničkim slučajevima koji ilustruju praktični značaj naučenog.

Nastavni materijal bez premca napisali su autori – eksperti u svojim oblastima, iskusni nastavnici i šefovi katedri.

Stil kojim je tekst pisan omogućava izuzetnu čitljivost, a brižljivo odabran sadržaj i osavremenjene slike prikazuju važne korake zaslužne za napredak savremenog shvatanja imunskog sistema.

Informacije su pružene na način koji je najkorisniji studentima i nastavnicima na fakultetima na kojima se studiraju medicina, druge zdravstvene oblasti i biologija.

Ovo izdanje sadrži brojne sadržaje uobličene tako da pomognu studentu da razume osnovne imunološke postavke: kvalitetne ilustracije, praktične tabele, preglede poglavlja, naglašavanje najvažnijih poruka podebljavanjem teksta, pitanja na kraju svakog poglavlja usmerena da olakšaju uvid u naučeno i samoprocenu.

  • Izdanje: 6
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šesto izdanje Osnovne imunologije je pažljivo osmišljen, ažuriran i koncizan udžbenik, namenjen novim generacijama studenata medicine, a njegovi istaknuti autori napisali su i sveobuhvatnu knjigu, bestseler, Celularna i molekularna imunologija. Ovo sažeto i lako razumljivo izdanje obogaćeno je ilustracijama u boji, korisnim tabelama i drugim elementima koji povećavaju praktičnost knjige. To su strukturirani sažeci i pitanja za proveru znanja na kraju svakog poglavlja, pojmovnik i klinički slučajevi, a sve to je uobličeno tako da pomogne studentu da na najefikasniji i najefektivniji način ovlada tim kompleksnim poljem nauke. Naglašeni su klinički aspekti imunologije, sa patogenezom bolesti, razvojem novih terapija zasnovanih na bazičnim naukama i dodatkom sa kliničkim slučajevima koji ilustruju praktični značaj naučenog. Nastavni materijal bez premca napisali su autori – eksperti u svojim oblastima, iskusni nastavnici i šefovi katedri. Stil kojim je tekst pisan omogućava izuzetnu čitljivost, a brižljivo odabran sadržaj i osavremenjene slike prikazuju važne korake zaslužne za napredak savremenog shvatanja imunskog sistema. Informacije su pružene na način koji je najkorisniji studentima i nastavnicima na fakultetima na kojima se studiraju medicina, druge zdravstvene oblasti i biologija. Ovo izdanje sadrži brojne sadržaje uobličene tako da pomognu studentu da razume osnovne imunološke postavke: kvalitetne ilustracije, praktične tabele, preglede poglavlja, naglašavanje najvažnijih poruka podebljavanjem teksta, pitanja na kraju svakog poglavlja usmerena da olakšaju uvid u naučeno i samoprocenu.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter