Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Odrasla deca emocionalno nezrelih roditelja

Odrasla deca emocionalno nezrelih roditelja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lindzi Gibson


ISBN:

9788663030626

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D0256

Broj strana:

417

Težina:

374 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ukoliko ste odrasli uz emocionalno nezrelog, nedostupnog ili sebičnog roditelja, moguće je da u vama tinjaju osećanja besa, usamljenosti, izdaje i napuštenosti. Možda se sećate svog detinjstva kao perioda kada vaše emocionalne potrebe nisu bile ispunjene, kada vaša osećanja nisu bila prihvaćena, ili kada ste na sebe preuzimali odgovornosti na nivou odrasle osobe u pokušaju da nadomestite ponašanje vašeg roditelja. Ove rane mogu da zacele, a vi možete da nastavite dalje sa svojim životom.

U ovoj zaista transformativnoj knjizi, klinički psiholog Lindzi Gibson objašnjava destruktivnu prirodu roditelja koji su emocionalno nezreli ili nedostupni. Videćete kako ovi roditelji stvaraju osećaj zanemarenosti kod dece i otkrićete načine na koje možete da prevaziđete bol i zbunjenost koji su nastali tokom vašeg detinjstva. Oslobađanjem od emocionalne nezrelosti vaših roditelja, možete vratiti svoju pravu prirodu, uspostaviti kontrolu nad svojim reakcijama prema njima i izbeći razočaranje. I najzad, naučićete da stvarate nove, pozitivne odnose, kako biste mogli da izgradite bolji život.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ukoliko ste odrasli uz emocionalno nezrelog, nedostupnog ili sebičnog roditelja, moguće je da u vama tinjaju osećanja besa, usamljenosti, izdaje i napuštenosti. Možda se sećate svog detinjstva kao perioda kada vaše emocionalne potrebe nisu bile ispunjene, kada vaša osećanja nisu bila prihvaćena, ili kada ste na sebe preuzimali odgovornosti na nivou odrasle osobe u pokušaju da nadomestite ponašanje vašeg roditelja. Ove rane mogu da zacele, a vi možete da nastavite dalje sa svojim životom. U ovoj zaista transformativnoj knjizi, klinički psiholog Lindzi Gibson objašnjava destruktivnu prirodu roditelja koji su emocionalno nezreli ili nedostupni. Videćete kako ovi roditelji stvaraju osećaj zanemarenosti kod dece i otkrićete načine na koje možete da prevaziđete bol i zbunjenost koji su nastali tokom vašeg detinjstva. Oslobađanjem od emocionalne nezrelosti vaših roditelja, možete vratiti svoju pravu prirodu, uspostaviti kontrolu nad svojim reakcijama prema njima i izbeći razočaranje. I najzad, naučićete da stvarate nove, pozitivne odnose, kako biste mogli da izgradite bolji život.

Dodatne informacije

Izdavač Finesa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter