Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Odgajam li dobro svoje dijete

Odgajam li dobro svoje dijete

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789539907616

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

L0002

Broj strana:

262

Težina:

5000 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

50,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Teme koje obuhvaća knjiga su sljedeće:
-Prvo učenje djeteta (učenje ljubavi, kad dijete plače, spavalice, kahlica u kući, dijete i hrana…),
-Korak po korak (pobune u dječjoj dobi, dijete pod stresom, seksualni razvoj djeteta, kako s djecom razgovarati o sekusalnosti, odgajamo li moralno dijete, priprema za školu, strah od škole…),
-Činim li dobro(očekivanja roditelja i djetetove sposobnosti, slobodne aktivnosti, prepopustljivi i prezaštitnički roditelji, i riječi mogu boljeti, što umjesto batina…),
-Što ako…(djeca s poteškoćama u razvoju, hiperaktivno dijete, nasilje među djecom, kako odgojiti nenasilno dijete, i dijete tuguje, roditelji u procesu razvoda - a djeca?, samohrani roditelji i dijete, život djeteta s pomajkom i poočimom,,,)
-Svakodnevica (baka i djed - tko odgaja a tko uživa, blagdani, želim kućnog ljubimca, televizor-je li član obitelji, djeca i kompjutor, kad i kako razgovarati s djecom o novcu).

Ova knjiga predstavlja izuzetan doprinos u nas još uvijek premalo zastupljenom području obrazovanja roditelja za odgovorno roditeljstvo. Redoslijed tema ima jasnu logiku praćenja rasta i razvoja djeteta i stoga poput dobrog vodiča pomaže mladim roditeljima da od prvog dana kvalitetno pristupe odgoju djeteta. Autorice jednostavnim rječnikom obrazlažu učinkovite roditeljske postupke , ukazuju na zamke roditeljstva, pokazuju razumijevanje za roditeljske strahove, njeguju dijete u njegovoj posebnosti. Na često roditeljsko pitanje Odgajam li dobro svoje dijete?, Gordana Buljan-Flander i Ana Karlović odgovaraju i stručno i praktično. Osim za roditelje, ovo je i knjiga za sve koji odgajaju djecu - odajatelje, učitelje, nastavnike.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x300
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Teme koje obuhvaća knjiga su sljedeće: -Prvo učenje djeteta (učenje ljubavi, kad dijete plače, spavalice, kahlica u kući, dijete i hrana…), -Korak po korak (pobune u dječjoj dobi, dijete pod stresom, seksualni razvoj djeteta, kako s djecom razgovarati o sekusalnosti, odgajamo li moralno dijete, priprema za školu, strah od škole…), -Činim li dobro(očekivanja roditelja i djetetove sposobnosti, slobodne aktivnosti, prepopustljivi i prezaštitnički roditelji, i riječi mogu boljeti, što umjesto batina…), -Što ako…(djeca s poteškoćama u razvoju, hiperaktivno dijete, nasilje među djecom, kako odgojiti nenasilno dijete, i dijete tuguje, roditelji u procesu razvoda - a djeca?, samohrani roditelji i dijete, život djeteta s pomajkom i poočimom,,,) -Svakodnevica (baka i djed - tko odgaja a tko uživa, blagdani, želim kućnog ljubimca, televizor-je li član obitelji, djeca i kompjutor, kad i kako razgovarati s djecom o novcu). Ova knjiga predstavlja izuzetan doprinos u nas još uvijek premalo zastupljenom području obrazovanja roditelja za odgovorno roditeljstvo. Redoslijed tema ima jasnu logiku praćenja rasta i razvoja djeteta i stoga poput dobrog vodiča pomaže mladim roditeljima da od prvog dana kvalitetno pristupe odgoju djeteta. Autorice jednostavnim rječnikom obrazlažu učinkovite roditeljske postupke , ukazuju na zamke roditeljstva, pokazuju razumijevanje za roditeljske strahove, njeguju dijete u njegovoj posebnosti. Na često roditeljsko pitanje Odgajam li dobro svoje dijete?, Gordana Buljan-Flander i Ana Karlović odgovaraju i stručno i praktično. Osim za roditelje, ovo je i knjiga za sve koji odgajaju djecu - odajatelje, učitelje, nastavnike.

Dodatne informacije

Izdavač Marko M. Usluge
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter