Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Obredi prelaza

Obredi prelaza

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788689203790

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B5024

Broj strana:

228

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Dogodovštine, spletke, glasine, zapleti u međuljudskim odnosima zbivaju se svakodnevno na i ispod palube. Godling, budući vešt pripovedač, sa velikom sigurnošću pruža uvide u višeglasje koje nastaje iz uključenosti mnogih putnika ovog broda u njegovu sudbinu. Međutim, iako efekti piščevog pripovedanja izgledaju na prvi pogled samo duhoviti i intrigantni, oni u suštini pružaju jednu duboku i višeslojnu povest o tiraniji i nepravdi, ali i o tome kako istina može biti dramatično različito interpretirana.

Podatak da je Golding ovaj roman napisao za veoma kratko vreme, najviše govori o opsesiji sa kojom je pristpuio ovoj temi i junacima kojima je udahnuo život svojim velikim talentom i stvaralačkim umećem. Od podsmeha do empatije, od osude do razumevanja – priča o ovoj plovidbi fiksira pažnju čitaoca od prve do poslednje stranice, i stvara od njega jednog bezbednog slepog putnika romana.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dogodovštine, spletke, glasine, zapleti u međuljudskim odnosima zbivaju se svakodnevno na i ispod palube. Godling, budući vešt pripovedač, sa velikom sigurnošću pruža uvide u višeglasje koje nastaje iz uključenosti mnogih putnika ovog broda u njegovu sudbinu. Međutim, iako efekti piščevog pripovedanja izgledaju na prvi pogled samo duhoviti i intrigantni, oni u suštini pružaju jednu duboku i višeslojnu povest o tiraniji i nepravdi, ali i o tome kako istina može biti dramatično različito interpretirana. Podatak da je Golding ovaj roman napisao za veoma kratko vreme, najviše govori o opsesiji sa kojom je pristpuio ovoj temi i junacima kojima je udahnuo život svojim velikim talentom i stvaralačkim umećem. Od podsmeha do empatije, od osude do razumevanja – priča o ovoj plovidbi fiksira pažnju čitaoca od prve do poslednje stranice, i stvara od njega jednog bezbednog slepog putnika romana.

Dodatne informacije

Izdavač Kontrast izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter