Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Nikom ni reči - Dragulji Lagune

Nikom ni reči - Dragulji Lagune

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Harlan Koben


ISBN:

978-86-521-1427-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0918

Broj strana:

360

Težina:

869 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Elizabetino tijelo je bilo pronađeno pored auto-puta br. 80, pet dana nakon što je oteta. Sudski vještak je utvrdio da je bila mrtva dva dana. To znači da je živa provela tri dana sa Elrojem Kelertonom, poznatijim kao Kilroj. Tri dana. Sama s monstrumom. Tri izlaska i tri zalaska sunca, prestrašena, u mraku, u onakvoj agoniji. Koliko se samo trudim da o tome ne mislim. Ima nekih područja svijesti koja ne treba istraživati, gde ionako već sve vri.

Za dr Dejvida Beka gubitak je bio isuviše bolan. Svakog dana u posljednjih osam godina proživljavao je užas onoga što se dogodilo. Svetlucavo jezero. Blijeda mjesečina. Prodorni krici. Noć kada je ostao bez žene. Poslednji put kada ju je vidio u životu.
Svi mu govore da je vrijeme da nastavi da živi dalje, da zaboravi na prošlost, jednom za svagda. Ali, Dejvid Bek ne može da prihvati kraj. Na ekranu njegovog kompjutera pojavila se poruka, rečenica koju su znali samo on i njegova pokojna žena. Odjednom, Bek počinje da vjeruje u nemoguće - da je negdje, nekako, Elizabet ipak živa.

Tajna ovog, vjerovatno najpopularnijeg, Kobenovog trilera leži u tome što će vam iz stranice u stranicu srce prelaziti iz vrtoglavo ludog pulsa u potpuni zastoj, što vas vodi od iskrenog saosećanja sa glavnim junakom do apsolutne nervne napetosti i sve vrijeme želite još.

  • Originalni naziv: Tell No One
  • Prevodilac: Miloš Arsić
  • Edicija: Dragulji Lagune
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Elizabetino tijelo je bilo pronađeno pored auto-puta br. 80, pet dana nakon što je oteta. Sudski vještak je utvrdio da je bila mrtva dva dana. To znači da je živa provela tri dana sa Elrojem Kelertonom, poznatijim kao Kilroj. Tri dana. Sama s monstrumom. Tri izlaska i tri zalaska sunca, prestrašena, u mraku, u onakvoj agoniji. Koliko se samo trudim da o tome ne mislim. Ima nekih područja svijesti koja ne treba istraživati, gde ionako već sve vri. Za dr Dejvida Beka gubitak je bio isuviše bolan. Svakog dana u posljednjih osam godina proživljavao je užas onoga što se dogodilo. Svetlucavo jezero. Blijeda mjesečina. Prodorni krici. Noć kada je ostao bez žene. Poslednji put kada ju je vidio u životu. Svi mu govore da je vrijeme da nastavi da živi dalje, da zaboravi na prošlost, jednom za svagda. Ali, Dejvid Bek ne može da prihvati kraj. Na ekranu njegovog kompjutera pojavila se poruka, rečenica koju su znali samo on i njegova pokojna žena. Odjednom, Bek počinje da vjeruje u nemoguće - da je negdje, nekako, Elizabet ipak živa. Tajna ovog, vjerovatno najpopularnijeg, Kobenovog trilera leži u tome što će vam iz stranice u stranicu srce prelaziti iz vrtoglavo ludog pulsa u potpuni zastoj, što vas vodi od iskrenog saosećanja sa glavnim junakom do apsolutne nervne napetosti i sve vrijeme želite još.

    Dodatne informacije

    Izdavač Laguna
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter