Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

36.040

Facebook slicica

KatalogNovost

21.03.2023

Sarajevski sajam knjiga i učila uskoro počinje, očekuju vas brojni noviteti

Sarajevski sajam knjiga i učila uskoro počinje, očekuju vas brojni noviteti

Sarajevski sajam knjiga i učila održat će se periodu od 12. do 17. aprila pod motom "Autorska prava i slobode". Ovogodišnje izdanje sajma knjiga obilježit će brojni noviteti, koji će biti predstavljeni kroz niz različitih aktivnosti.

Zbog povećanog interesovanja i broja prijavljenih izlagača Centar Skenderija će staviti u funkciju dodatne prostore kompleksa Skenderija. U tom smislu, bitno je istaći i povećano učešće izlagača iz Bosne i Hercegovine, kao i zavidnu cifru izlagača iz drugih država koji pristižu iz svih krajeva svijeta. U okviru 34. Sarajevskog sajma knjiga i učila, u Bosanskoj kući knjiga će biti predstavljeno više od stotinu djela.

Na ovogodišnjem izdanju sajma će također biti predstavljene prezentacije Univerziteta u Sarajevu, IUS-a i BURCH-a te će biti upriličena specijalna promocija E-izdavaštva i IT dostignuća, kao i 12 izložbi posvećenih autorima, oblikovanju knjiga i umjetnosti.

U skladu sa ovogodišnjim motom sajma, 13. aprila 2023. godine, u svečanom salonu (Centar Skenderija Sarajevo) održat će se okrugli sto na temu "Autorska prava i slobode – Tradicionalna pitanja i tehnološki izazovi", a u kojem će učestvovati domaći i inostrani eksperti iz oblasti autorskih prava.

Posjetitelje 34. Internacionalnog Sarajevskog sajama knjiga i učila očekuju i autentične prezentacije, promocije kultura te degustacije tradicionalnih poslastica, na štandovima iz Crne Gore, Hrvatske, Srbije, Francuske, Irana, Njemačke, Turske, Saudijske Arabije.

Veliku podršku ovogodišnjem sajmu pružili su mnogobrojni portali, dnevne novine, radio i televizijske kuće kao i časpisi koji su prihvatili partnerstvo na osnovu dosadašnjih postignuća kvaliteta i bogate sajamske ponude. Sajam će biti otvoren za posjetitelje svakog dana u terminu od 10 do 19 sati.

izvor:klix.ba

Vrati se na vijesti
Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Preporuka

Slika knjige

Problem tri tela

Liju Cisin

24,00 KM

Ostale knjige na preporuci

Popust

Slika knjige

Crni krst

Stiven Lohed

Redovna Cijena: 19,00 KM

Snižena cijena: 13,00 KM

Ostale knjige na popustu