Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Nevjerojatna i tužna priča o nevinoj Erendiri i njezinoj bezdušnoj babi

Nevjerojatna i tužna priča o nevinoj Erendiri i njezinoj bezdušnoj babi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953304-925-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M7913

Broj strana:

152

Težina:

200 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ova jedinstvena knjiga, uz naslovnu novelu Nevjerojatna i tužna priča o nevinoj Eréndiri i njezinoj bezdušnoj babi, sadrži još šest pripovijedaka koje su sve, osim jedne, napisane i objavljene prije razdoblja piščeve pune zrelosti. Riječ je o godinama u kojima je Macondo otvorio vrata magijskom realizmu, u kojemu se stvarnost izražava preko magijskih obrazaca i legendi, a čuda se unose u svakodnevni život.

Nevina Eréndira i njezina bezdušna baba personificiraju nevinost i zlo, ljubav i njezinu izopačenost, a sama novela priziva zgode iz srednjovjekovnih epova i provansalskih ili trubadurskih pjesama, premda je, kao i obično, uronjena u bogat, raznovrstan i raskošan svijet Kariba.

Eréndirina baba precizno je izračunala da joj unuka duguje osamsto sedamdeset i dvije tisuće i tristo petnaest pesosa za štetu koju joj je nanijela, i zbog toga je vuče od mjesta do mjesta nudeći je vojnicima, krijumčarima, trgovcima, poštarima… Može li ljubav spasiti mladu djevojku iz pakla na koji ju je osudila njezina okrutna baba?

  • Prevodilac: Petra Hrebac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x205
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova jedinstvena knjiga, uz naslovnu novelu Nevjerojatna i tužna priča o nevinoj Eréndiri i njezinoj bezdušnoj babi, sadrži još šest pripovijedaka koje su sve, osim jedne, napisane i objavljene prije razdoblja piščeve pune zrelosti. Riječ je o godinama u kojima je Macondo otvorio vrata magijskom realizmu, u kojemu se stvarnost izražava preko magijskih obrazaca i legendi, a čuda se unose u svakodnevni život. Nevina Eréndira i njezina bezdušna baba personificiraju nevinost i zlo, ljubav i njezinu izopačenost, a sama novela priziva zgode iz srednjovjekovnih epova i provansalskih ili trubadurskih pjesama, premda je, kao i obično, uronjena u bogat, raznovrstan i raskošan svijet Kariba. Eréndirina baba precizno je izračunala da joj unuka duguje osamsto sedamdeset i dvije tisuće i tristo petnaest pesosa za štetu koju joj je nanijela, i zbog toga je vuče od mjesta do mjesta nudeći je vojnicima, krijumčarima, trgovcima, poštarima… Može li ljubav spasiti mladu djevojku iz pakla na koji ju je osudila njezina okrutna baba?

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter