Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Nevin

Nevin

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Harlan Koben


ISBN:

978-86-521-0101-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4054

Broj strana:

423

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Napet uzbudljiv roman koji je od samog početka pun isprepletenih tokova, preokreta, emotivnog naboja, i uverljivo svjedočanstvo da nas izbori koje činimo i njihove posledice nikada ne napuštaju.

Neke greške vam mogu zauvijek promijeniti život...

Užas jedne večeri zauvijek se urezao u pamćenje Meta Hantera: večeri kada je sasvim naivno pokušao da prekine tuču - a završio kao ubica. Sada, devet godina pošto je pušten iz zatvora, a njegova naivnost davno zaboravljena, kao bivši robijaš ništa ne prihvata zdravo za gotovo. Sa trudnom ženom Olivijom kupuje kuću u svom rodnom kraju i vjeruje da se konačno sve sređuje - samo do trenutka kada dobija zapanjujući, neobjašnjivi film sa Olivijinog mobilnog telefona. I u tom času sve počinje da se ruši.

Tajanstvenog čoveka, koji je pratio Meta, nalaze mrtvog. Ubijena je cenjena časna sestra. A okružne i federalne vlasti – među kojima i istražitelj odeljenja za krvne delikte Lorin Mjuz, Metova školska drugarica sa sopstvenom problematičnom prošlošću – smatraju da svi znaci ukazuju na bivšeg osuđenika s već jednim ubistvom na savesti: na Meta Hantera. Ne želeći da još jednom izgube sve, Met i Olivija su primorani da se odmetnu od zakona i očajnički pokušavaju da sačuvaju zajedničku budućnost.

  • Originalni naziv: The Innocent
  • Prevodilac: Milica Cvetković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Napet uzbudljiv roman koji je od samog početka pun isprepletenih tokova, preokreta, emotivnog naboja, i uverljivo svjedočanstvo da nas izbori koje činimo i njihove posledice nikada ne napuštaju. Neke greške vam mogu zauvijek promijeniti život... Užas jedne večeri zauvijek se urezao u pamćenje Meta Hantera: večeri kada je sasvim naivno pokušao da prekine tuču - a završio kao ubica. Sada, devet godina pošto je pušten iz zatvora, a njegova naivnost davno zaboravljena, kao bivši robijaš ništa ne prihvata zdravo za gotovo. Sa trudnom ženom Olivijom kupuje kuću u svom rodnom kraju i vjeruje da se konačno sve sređuje - samo do trenutka kada dobija zapanjujući, neobjašnjivi film sa Olivijinog mobilnog telefona. I u tom času sve počinje da se ruši. Tajanstvenog čoveka, koji je pratio Meta, nalaze mrtvog. Ubijena je cenjena časna sestra. A okružne i federalne vlasti – među kojima i istražitelj odeljenja za krvne delikte Lorin Mjuz, Metova školska drugarica sa sopstvenom problematičnom prošlošću – smatraju da svi znaci ukazuju na bivšeg osuđenika s već jednim ubistvom na savesti: na Meta Hantera. Ne želeći da još jednom izgube sve, Met i Olivija su primorani da se odmetnu od zakona i očajnički pokušavaju da sačuvaju zajedničku budućnost.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter