Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Nesputana duša - Putovanje izvan sopstvenih granica

Nesputana duša - Putovanje izvan sopstvenih granica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788644500360

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B9038

Broj strana:

231

Težina:

378 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Šta bi bilo kad biste bili oslobođerni od ograničenja i vinuli se izvan vaših granica? Šta biste mogli svakodnevno da radite da pronađete ovu vrstu unutrašnjeg mira i slobode?

Nesputana duša nudi jednostavan, duboko intuitivan odgovor na ova pitanja. Bez obzira da li je ovo vaše prvo istraživanje unutrašnjeg prostora, ili ste svoj život posvetili unutrašnjem putovanju, ova knjiga će transformisati vašu vezu sa sobom, i svetom oko vas.

Nesputana duša će vas provesti kroz vaš odnos sa vašim mislima i emocijama, i pomoći vam da otkrijete izvor i oscilacije vaše unutrašnje energije. Zatim se bavi time šta možete da uradite da se oslobodite uobičajenih misli, emocija i energetskih obrazaca koji ograničavaju vaču svest. Na kraju, ona će vam, sa savršenom jasnoćom, otvoriti vrata ka življenju života u slobodi vašeg najdubljeg bića.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šta bi bilo kad biste bili oslobođerni od ograničenja i vinuli se izvan vaših granica? Šta biste mogli svakodnevno da radite da pronađete ovu vrstu unutrašnjeg mira i slobode? Nesputana duša nudi jednostavan, duboko intuitivan odgovor na ova pitanja. Bez obzira da li je ovo vaše prvo istraživanje unutrašnjeg prostora, ili ste svoj život posvetili unutrašnjem putovanju, ova knjiga će transformisati vašu vezu sa sobom, i svetom oko vas. Nesputana duša će vas provesti kroz vaš odnos sa vašim mislima i emocijama, i pomoći vam da otkrijete izvor i oscilacije vaše unutrašnje energije. Zatim se bavi time šta možete da uradite da se oslobodite uobičajenih misli, emocija i energetskih obrazaca koji ograničavaju vaču svest. Na kraju, ona će vam, sa savršenom jasnoćom, otvoriti vrata ka življenju života u slobodi vašeg najdubljeg bića.

Dodatne informacije

Izdavač Verba
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter