Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Ne zaboravi me

Ne zaboravi me

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: R. L. Stajn


ISBN:

N0187

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

N0187

Broj strana:

108

Težina:

247 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

R.L.Stajn je ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao najtiražniji pisac za mlade svih vremena. Njegove knjige prodate su širom svijeta u više od 300.000.000 primjeraka. Stajn vas vodi u najmračnije uglove mašte, gdje se, daleko od sigurnog svijeta koji poznajete, krije Soba košmara.
U rukama držite ključ sjenovitog svijeta drhtavica i vriskova. Zakoračite izvan bezbjednog, ugodnog svijeta koji poznajete. Otključajte vrata strahu. Unutra uvek ima mjesta za još jednoga u... SOBI KOŠMARA.

Danijela Vorner se samo pretvarala da hipnotiše svog brata Pitera. Zašto se onda Piter ponaša tako čudno... tako zastrašujuće? Zar ne shvata da je sve to samo šala? Danijela i njen brat spremaju se da nauče jednu zastrašujuću lekciju: nije pametno šaliti se - u SOBI KOŠMARA.

Najveća Danijelina želja je da bude jedinica. Naime, njenog mlađeg brata Pitera roditelji obožavaju, njene prijateljice misle da je on najslađe stvorenje na svijetu, a zanimljiv je čak i dečacima s kojima bi ona htjela da izlazi. Međutim, kada se presele u staru kuću u kojoj se podrumska vrata sama otvaraju, u kojoj se čuju zastrašujući glasovi, Piter počinje da se ponaša čudno i zaboravno, a njegova učiteljica tvrdi da nikada nije upoznala učenika po imenu Piter Vorner. Danijela će poželjeti da svoju želju nikada nije naglas izgovorila. Pa naravno da se samo šalila! Ali, u svijetu u kojem živi i najgore želje se ostvaruju...
Doživite neverovatno iskustvo na www.thenightmareroom.com

  • Edicija: Soba košmara
  • Izdanje: 1
  • Godina: 0
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

R.L.Stajn je ušao u Ginisovu knjigu rekorda kao najtiražniji pisac za mlade svih vremena. Njegove knjige prodate su širom svijeta u više od 300.000.000 primjeraka. Stajn vas vodi u najmračnije uglove mašte, gdje se, daleko od sigurnog svijeta koji poznajete, krije Soba košmara. U rukama držite ključ sjenovitog svijeta drhtavica i vriskova. Zakoračite izvan bezbjednog, ugodnog svijeta koji poznajete. Otključajte vrata strahu. Unutra uvek ima mjesta za još jednoga u... SOBI KOŠMARA. Danijela Vorner se samo pretvarala da hipnotiše svog brata Pitera. Zašto se onda Piter ponaša tako čudno... tako zastrašujuće? Zar ne shvata da je sve to samo šala? Danijela i njen brat spremaju se da nauče jednu zastrašujuću lekciju: nije pametno šaliti se - u SOBI KOŠMARA. Najveća Danijelina želja je da bude jedinica. Naime, njenog mlađeg brata Pitera roditelji obožavaju, njene prijateljice misle da je on najslađe stvorenje na svijetu, a zanimljiv je čak i dečacima s kojima bi ona htjela da izlazi. Međutim, kada se presele u staru kuću u kojoj se podrumska vrata sama otvaraju, u kojoj se čuju zastrašujući glasovi, Piter počinje da se ponaša čudno i zaboravno, a njegova učiteljica tvrdi da nikada nije upoznala učenika po imenu Piter Vorner. Danijela će poželjeti da svoju želju nikada nije naglas izgovorila. Pa naravno da se samo šalila! Ali, u svijetu u kojem živi i najgore želje se ostvaruju... Doživite neverovatno iskustvo na www.thenightmareroom.com

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter