Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.307

Facebook slicica

Katalog

Naučite da utišate um - Dobrobit putem meditacije

Naučite da utišate um - Dobrobit putem meditacije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Osho


ISBN:

978-86-7950-452-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

treba provjera

Šifra:

M8256

Broj strana:

175

Težina:

299 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
treba provjera

Kategorije:

Sadržaj:

Meditacija je prekidač koji može da utihne um – ne silom ili izvođenjem nekog egzotičnog rituala, već putem razumevanja, opreznosti i zdravog smisla za humor.

Um, kaže Osho, ima potencijal da bude užasno kreativan u borbi sa izazovima svakodnevnog života i problemima sveta u kojem živimo. Međutim, teškoća je u tome što smo, umesto da ga koristimo kao dobrog slugu, umu dozvolili da nam postane zao gospodar života.

Njegove ambicije, sistemi uverenja i tumačenja upravljaju nam danima i noćima – dovodeći nas u sukob sa umovima koji se razlikuju od naših, držeći nas budnim noćima dok premotavamo u glavi te konflikte ili planiramo nove za sutra, remeteći nam spavanje i snove. Samo kad bi postojao neki način da ga isključimo i da ga malo odmorimo!

Meditacija je prekidač koji može da utiša um. Oštriji, opušteniji i kreativniji um koji može da funkcioniše na vrhuncu svoje jedinstvene inteligencije – to je potencijal. Osho uvodi meditaciju za savremeni život.

OSHO je jedan od najprovokativnijih i najinspirativnijih duhovnih učitelja dvadesetog veka. Poznat je po svom revolucionarnom doprinosu nauci unutrašnjeg preobražaja, i uticaj njegovih učenja nastavlja da raste dopirući do tragača svih uzrasta u doslovno svakoj zemlji na svetu.

  • Prevodilac: Ivana Tomić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Meditacija je prekidač koji može da utihne um – ne silom ili izvođenjem nekog egzotičnog rituala, već putem razumevanja, opreznosti i zdravog smisla za humor. Um, kaže Osho, ima potencijal da bude užasno kreativan u borbi sa izazovima svakodnevnog života i problemima sveta u kojem živimo. Međutim, teškoća je u tome što smo, umesto da ga koristimo kao dobrog slugu, umu dozvolili da nam postane zao gospodar života. Njegove ambicije, sistemi uverenja i tumačenja upravljaju nam danima i noćima – dovodeći nas u sukob sa umovima koji se razlikuju od naših, držeći nas budnim noćima dok premotavamo u glavi te konflikte ili planiramo nove za sutra, remeteći nam spavanje i snove. Samo kad bi postojao neki način da ga isključimo i da ga malo odmorimo! Meditacija je prekidač koji može da utiša um. Oštriji, opušteniji i kreativniji um koji može da funkcioniše na vrhuncu svoje jedinstvene inteligencije – to je potencijal. Osho uvodi meditaciju za savremeni život. OSHO je jedan od najprovokativnijih i najinspirativnijih duhovnih učitelja dvadesetog veka. Poznat je po svom revolucionarnom doprinosu nauci unutrašnjeg preobražaja, i uticaj njegovih učenja nastavlja da raste dopirući do tragača svih uzrasta u doslovno svakoj zemlji na svetu.

Dodatne informacije

Izdavač Leo commerce Beograd
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter