Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.286

Facebook slicica

Katalog

Naš izbor - Putevi rešavanja klimatske krize

Naš izbor - Putevi rešavanja klimatske krize

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Al Gore


ISBN:

978-86-7666-207-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4846

Broj strana:

413

Težina:

700 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Sada je postalo sasvim jasno da su nam nadohvat ruke sve alatke neophodne da prevaziđemo klimatsku krizu. Jedini sastojak koji nam nedostaje jeste kolektivna volja.
Ako se shvati na pravi način, klimatska kriza predstavljaće jedinstvenu priliku za konačno otklanjanje mnogih dugotrajnih, a zanemarivanih uzroka patnje i bede, i stvaranje uslova da život budućih naraštaja bude zdraviji i napredniji, s većim izgledima na uspeh svakog novog pokolenja u potrazi za srećom.
Naš izbor na jednom mestu okuplja sva najefikasnija rešenja koja su nam u ovom trenutku na raspolaganju, i koja će, tako udružena, rešiti krizu. Cilj knjige j

este da depolitizuje ovo pitanje koliko god je to moguće i da inspiriše čitaoce da nešto preduzmu - ne samo na individualnom nivou već učešćem u političkim procesima u okviru kojih će se svaka zemlja, i svet kao celina, suočiti sa izborom koji je pred nama.

Jedna stara afrička poslovica kaže: Ako želiš da hodaš brzo, koračaj sam; ako želiš da stigneš daleko, koračaj s nekim.
Mi želimo da stignemo daleko... i to brzo.
Klimatsku krizu možemo da prevaziđemo. Izvesno je da će to biti težak zadatak, ali ako odlučimo da je prevaziđemo, ni najmanje ne sumnjam da možemo da uspemo i da ćemo uspeti.
Al Gor, Iz Uvoda

  • Originalni naziv: Our Choice
  • Prevodilac: Zoran Paunović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Sada je postalo sasvim jasno da su nam nadohvat ruke sve alatke neophodne da prevaziđemo klimatsku krizu. Jedini sastojak koji nam nedostaje jeste kolektivna volja. Ako se shvati na pravi način, klimatska kriza predstavljaće jedinstvenu priliku za konačno otklanjanje mnogih dugotrajnih, a zanemarivanih uzroka patnje i bede, i stvaranje uslova da život budućih naraštaja bude zdraviji i napredniji, s većim izgledima na uspeh svakog novog pokolenja u potrazi za srećom. Naš izbor na jednom mestu okuplja sva najefikasnija rešenja koja su nam u ovom trenutku na raspolaganju, i koja će, tako udružena, rešiti krizu. Cilj knjige j este da depolitizuje ovo pitanje koliko god je to moguće i da inspiriše čitaoce da nešto preduzmu - ne samo na individualnom nivou već učešćem u političkim procesima u okviru kojih će se svaka zemlja, i svet kao celina, suočiti sa izborom koji je pred nama. Jedna stara afrička poslovica kaže: Ako želiš da hodaš brzo, koračaj sam; ako želiš da stigneš daleko, koračaj s nekim. Mi želimo da stignemo daleko... i to brzo. Klimatsku krizu možemo da prevaziđemo. Izvesno je da će to biti težak zadatak, ali ako odlučimo da je prevaziđemo, ni najmanje ne sumnjam da možemo da uspemo i da ćemo uspeti. Al Gor, Iz Uvoda

Dodatne informacije

Izdavač Geopoetika
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter