Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Najbolji priručnici: Savršen brak

Najbolji priručnici: Savršen brak

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7473-405-6

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K8828

Broj strana:

323

Težina:

627 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U braku ste danima, mjesecima, godinama ...

Duboko u sebi osjećate da bi vaš brak mogao biti mnogo bolji. Jasno vam je da to zavisi samo od vas. Ipak, ponekad je lako zaboraviti da je vaš bračni drug ljubav vašeg života, vaš najbolji prijatelj i srodna duša.

Čitajući ovaj jasno i iskreno napisan priručnik naučićete kako da prepoznate i prevaziđete prepreke i sukobe, izađete na kraj sa finansijskim problemima, kućnim poslovima i svakodnevnim obavezama, pronađete vrijeme za svog partnera u pretrpanom dnevnom rasporedu, unesete iskru ljubavi u svakodnevni život i stvorite viziju zajedničke budućnosti.

Knjiga je namijenjena onima koji su u braku ili tek namjeravaju da stanu na ludi kamen. Kako god, svima su dobrodošli blagonakloni savjeti kako biste stekli dovoljno znanja i samopouzdanja da svoj brak učinite jačim, stabilnijim i strasnijim. Ne morate biti savršeni da biste imali savršen brak! Nadamo se da će vas ova knjiga inspirisati da se toga sjetite.

  • Prevodilac: Dragana Rajkov
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U braku ste danima, mjesecima, godinama ... Duboko u sebi osjećate da bi vaš brak mogao biti mnogo bolji. Jasno vam je da to zavisi samo od vas. Ipak, ponekad je lako zaboraviti da je vaš bračni drug ljubav vašeg života, vaš najbolji prijatelj i srodna duša. Čitajući ovaj jasno i iskreno napisan priručnik naučićete kako da prepoznate i prevaziđete prepreke i sukobe, izađete na kraj sa finansijskim problemima, kućnim poslovima i svakodnevnim obavezama, pronađete vrijeme za svog partnera u pretrpanom dnevnom rasporedu, unesete iskru ljubavi u svakodnevni život i stvorite viziju zajedničke budućnosti. Knjiga je namijenjena onima koji su u braku ili tek namjeravaju da stanu na ludi kamen. Kako god, svima su dobrodošli blagonakloni savjeti kako biste stekli dovoljno znanja i samopouzdanja da svoj brak učinite jačim, stabilnijim i strasnijim. Ne morate biti savršeni da biste imali savršen brak! Nadamo se da će vas ova knjiga inspirisati da se toga sjetite.

Dodatne informacije

Izdavač Stylos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter