Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Muha zunzara : dvanaesti slučaj doktorice Kay Scarpetta

Muha zunzara : dvanaesti slučaj doktorice Kay Scarpetta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-220-204-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5696

Broj strana:

423

Težina:

722 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dr. Kay Scarpetta odlučila je odseliti se iz Virginije gdje je pretrpjela vrlo uznemirujuća iskustva na poslu i potražiti mir na Floridi. Tu otvara privatnu forenzičku agenciju. Kao gost predavač na fakultetu Scarpetta upoznaje Nica Robillarda, narednika louisianske policije s čijeg je područja nestalo deset žena. No ni Robillard ni Scarpetta ne shvaćaju da se iza tih brutalnih ubojstava krije netko tko poznaje Kay i želi privući njezinu pažnju. Istodobno, Scarpetti se javlja Jean-Baptiste Chandonne, zloglasni vukodlak koji ju je već pokušao ubiti. On joj nudi informacije o svojoj obitelji koja se bavi ilegalnim poslovima, a zauzvrat želi da mu Scarpetta ubrizga smrtonosnu injekciju prilikom smaknuća.

Tek kada Kay odlazi na uviđaj u Baton Rouge, ona počinje uviđati povezanost tih događaja i otkriva da je itekako upletena u sve to. Sa svakim novim romanom o Scarpetti, Patricia Cornwell uspije iskonstruirati još bolju priču i smisliti intrigantnije likove. Muha zunzara jedan od njezinih najboljih romana.

  • Originalni naziv: Blow fly
  • Prevodilac: Andrea Marić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Dr. Kay Scarpetta odlučila je odseliti se iz Virginije gdje je pretrpjela vrlo uznemirujuća iskustva na poslu i potražiti mir na Floridi. Tu otvara privatnu forenzičku agenciju. Kao gost predavač na fakultetu Scarpetta upoznaje Nica Robillarda, narednika louisianske policije s čijeg je područja nestalo deset žena. No ni Robillard ni Scarpetta ne shvaćaju da se iza tih brutalnih ubojstava krije netko tko poznaje Kay i želi privući njezinu pažnju. Istodobno, Scarpetti se javlja Jean-Baptiste Chandonne, zloglasni vukodlak koji ju je već pokušao ubiti. On joj nudi informacije o svojoj obitelji koja se bavi ilegalnim poslovima, a zauzvrat želi da mu Scarpetta ubrizga smrtonosnu injekciju prilikom smaknuća. Tek kada Kay odlazi na uviđaj u Baton Rouge, ona počinje uviđati povezanost tih događaja i otkriva da je itekako upletena u sve to. Sa svakim novim romanom o Scarpetti, Patricia Cornwell uspije iskonstruirati još bolju priču i smisliti intrigantnije likove. Muha zunzara jedan od njezinih najboljih romana.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter