Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Mozganjem do uspeha

Mozganjem do uspeha

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Art Goldman


ISBN:

978-86-6303-015-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6573

Broj strana:

151

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ova neverovatna knjiga predstavlja skup životnih iskustava i neku vrstu lične biografije našeg autora. Odrastajući u siromašnoj zemlji koja je pretpela nekoliko ratova u poslednjih 100 godina, jedini put koji ga je odveo do zvezda je vodio kroz obrazovanje, marljivi rad i konstantno usavršavanje, uz pomoć knjiga, Roberta Kiosakija, Brajana Trejsija, Robina Šarme i mnogih drugih. Životne okolnosti su ga navele da, sa nepunih 25 godina, zakorači u svet investicija u nekretnine. Deset godina kasnije, naš autor stvara imperiju vrednu više miliona evra, koristeći tehnike prodaje i iskustva svetski priznatih biznismena, prodavaca i stručnjaka u oblasti psihologije i govora tela.

Celokupan proces sticanja ogromnog bogatstva u radu sa nekretninama, kao i načine zarade, autor je do najsitnijih detalja, kroz više od 50 primera , izložio u ovoj knjizi, opisujući tehnike prodaje zasnovane na stvarnim događajima.

Ove tehnike su veoma rasprostranjene širom sveta te smo sigurni da će svako od vas pronaći način da upotrebi dobar deo njih kako bi ostvario svoj cilj.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova neverovatna knjiga predstavlja skup životnih iskustava i neku vrstu lične biografije našeg autora. Odrastajući u siromašnoj zemlji koja je pretpela nekoliko ratova u poslednjih 100 godina, jedini put koji ga je odveo do zvezda je vodio kroz obrazovanje, marljivi rad i konstantno usavršavanje, uz pomoć knjiga, Roberta Kiosakija, Brajana Trejsija, Robina Šarme i mnogih drugih. Životne okolnosti su ga navele da, sa nepunih 25 godina, zakorači u svet investicija u nekretnine. Deset godina kasnije, naš autor stvara imperiju vrednu više miliona evra, koristeći tehnike prodaje i iskustva svetski priznatih biznismena, prodavaca i stručnjaka u oblasti psihologije i govora tela. Celokupan proces sticanja ogromnog bogatstva u radu sa nekretninama, kao i načine zarade, autor je do najsitnijih detalja, kroz više od 50 primera , izložio u ovoj knjizi, opisujući tehnike prodaje zasnovane na stvarnim događajima. Ove tehnike su veoma rasprostranjene širom sveta te smo sigurni da će svako od vas pronaći način da upotrebi dobar deo njih kako bi ostvario svoj cilj.

Dodatne informacije

Izdavač Finesa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter