Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.233

Facebook slicica

Katalog

Moj NLP dnevnik

Moj NLP dnevnik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788681586013

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8059

Broj strana:

100

Težina:

298 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

My NLP dnevnik nastao je iz potrebe da svi oni koji su započeli NLP putovanje, svoja znanja svakodnevno primenjuju. Suština NLP je da bude promena koja će biti prisutna na svim nivoima i u svim situacijama. Upravo zbog toga je važno setiti se da znanja koja su Vam data od strane predavača i koristite. Jedan od najboljih načina da usvojite NLP znanja je da svakog dana uzimate delić i napišite primere za temu koja Vam je važna ili ste je upravo prepoznali kao važnu. Na ovaj način, kroz svakodnevnu primenu i vežbu, znanja postaju nesvesna.

Fokusiranje se na jedansegment dnevno pomoći će Vam da vidite koliko često ste u prilici da primećujete i koristite znanja stečena na predavanjima u bilo kojoj životnoj situaciji: u komunikaciji sa partnerom, decom, kolegama, prijateljima, lekarom ili sa samim sobom, u planiranju, razrešavanju problema, postavljanju ili ispunjavanju ciljeva.

Primetićete da kada jednom počnete da zapisujete, počećete da primećujete. A kada više primećujete, onda i više primenjujete. Setite se da i dok gledate film ili pozorišnu predstavu, neke situacije će se pojaviti kao putokaz za novo učenje i slobodno ga zapišite. Kako ćete se samo iznenaditi kada dođete do kraja dnevnika i shvatite koliko ste se u međuvremenu promenili i koliko toga ste trajno usvojili!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

My NLP dnevnik nastao je iz potrebe da svi oni koji su započeli NLP putovanje, svoja znanja svakodnevno primenjuju. Suština NLP je da bude promena koja će biti prisutna na svim nivoima i u svim situacijama. Upravo zbog toga je važno setiti se da znanja koja su Vam data od strane predavača i koristite. Jedan od najboljih načina da usvojite NLP znanja je da svakog dana uzimate delić i napišite primere za temu koja Vam je važna ili ste je upravo prepoznali kao važnu. Na ovaj način, kroz svakodnevnu primenu i vežbu, znanja postaju nesvesna. Fokusiranje se na jedansegment dnevno pomoći će Vam da vidite koliko često ste u prilici da primećujete i koristite znanja stečena na predavanjima u bilo kojoj životnoj situaciji: u komunikaciji sa partnerom, decom, kolegama, prijateljima, lekarom ili sa samim sobom, u planiranju, razrešavanju problema, postavljanju ili ispunjavanju ciljeva. Primetićete da kada jednom počnete da zapisujete, počećete da primećujete. A kada više primećujete, onda i više primenjujete. Setite se da i dok gledate film ili pozorišnu predstavu, neke situacije će se pojaviti kao putokaz za novo učenje i slobodno ga zapišite. Kako ćete se samo iznenaditi kada dođete do kraja dnevnika i shvatite koliko ste se u međuvremenu promenili i koliko toga ste trajno usvojili!

Dodatne informacije

Izdavač Finesa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter