Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Moj gospodin savršeni

Moj gospodin savršeni

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7878-086-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0807

Broj strana:

318

Težina:

424 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,10 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

On je san svake žene... Nakon čitavog niza katastrofalnih veza, Emili Olbrajt je završila sa današnjim muškarcima. Radije će se sklupčati sa primjerkom Gordosti i predrasuda u rukama i zakoračiti u vrijeme kada su muškarci bili časni, plemeniti i nježni. Muškarci koje ona upoznaje više su zainteresovani za varanje i porniće. I zato, kada je najbolja prijateljica pozove u Meksiko na nedelju dana margarita i lova na muškarce, Emili umjesto toga rezerviše putovanje u zemlju Džejn Ostin.

Ovdje nema muškaraca iz snova. Autobus je pun starijih žena, a jedini muškarac je Spajk Hargrejvs, neprijatni novinar koji piše članak o tome zašto bi većina žena voljela da izlazi sa gospodinom Darsijem. Međutim, san svake žene odjednom će postati stvarnost jedne.... kada se u Emilinoj sobi pojavi pravi gospodin Darsi...

Aleksandra Poter ostvaruje snove u ovoj zabavnoj bajci o životu, ljubavi i zabavljanju sa najpoželjnijim neženjom književnosti.

  • Originalni naziv: Me and Mr. Darcy
  • Prevodilac: Sandra Ćelap
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

On je san svake žene... Nakon čitavog niza katastrofalnih veza, Emili Olbrajt je završila sa današnjim muškarcima. Radije će se sklupčati sa primjerkom Gordosti i predrasuda u rukama i zakoračiti u vrijeme kada su muškarci bili časni, plemeniti i nježni. Muškarci koje ona upoznaje više su zainteresovani za varanje i porniće. I zato, kada je najbolja prijateljica pozove u Meksiko na nedelju dana margarita i lova na muškarce, Emili umjesto toga rezerviše putovanje u zemlju Džejn Ostin. Ovdje nema muškaraca iz snova. Autobus je pun starijih žena, a jedini muškarac je Spajk Hargrejvs, neprijatni novinar koji piše članak o tome zašto bi većina žena voljela da izlazi sa gospodinom Darsijem. Međutim, san svake žene odjednom će postati stvarnost jedne.... kada se u Emilinoj sobi pojavi pravi gospodin Darsi... Aleksandra Poter ostvaruje snove u ovoj zabavnoj bajci o životu, ljubavi i zabavljanju sa najpoželjnijim neženjom književnosti.

Dodatne informacije

Izdavač Editor
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter