Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.307

Facebook slicica

Katalog

Modni Vavilon

Modni Vavilon

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7436-915-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V1376

Broj strana:

280

Težina:

393 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Šta je moda? Ko određuje šta je in, a šta aut? Zašto jedna mala crna haljina košta tri hiljade funti, a druga trideset dolara? Je li modna pista zaista toliko glamurozna? Jesu li svi na njoj puni droge i šampanjca? Ko najviše zarađuje? Ko je čiji gazda? Ko koga mrzi? I ko s kim šuruje?

Majstorski skrojen i pun upečatljivih detalja, Modni Vavilon uvlači se pod kožu modne industrije, prikazuje uspone i padove, zapanjujuće krajnosti i prljave prečice koje se kriju iza jedne od najprofitabilnijih i najtajanstvenijih industrijskih grana. Modni Vavilon će zauvek promjeniti vaša razmišljanja prilikom kupovine krpica i prelistavanja Voga.

Svi koji su voljeli filmove Prête-à-Porter i Đavo nosi Pradu biće fanovi i ove fantastične knjige, koja još dublje zalazi u modni svijet i to u njegov suštinski dio.

Skandali, novac, tajne bekstejdža, droga i seks provejavaju kroz djelo samo u dijalozima junaka, ali vrlo jasno daju novu sliku onih koji stoje iza mode.

  • Prevodilac: Aleksandra Čabraja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Šta je moda? Ko određuje šta je in, a šta aut? Zašto jedna mala crna haljina košta tri hiljade funti, a druga trideset dolara? Je li modna pista zaista toliko glamurozna? Jesu li svi na njoj puni droge i šampanjca? Ko najviše zarađuje? Ko je čiji gazda? Ko koga mrzi? I ko s kim šuruje? Majstorski skrojen i pun upečatljivih detalja, Modni Vavilon uvlači se pod kožu modne industrije, prikazuje uspone i padove, zapanjujuće krajnosti i prljave prečice koje se kriju iza jedne od najprofitabilnijih i najtajanstvenijih industrijskih grana. Modni Vavilon će zauvek promjeniti vaša razmišljanja prilikom kupovine krpica i prelistavanja Voga. Svi koji su voljeli filmove Prête-à-Porter i Đavo nosi Pradu biće fanovi i ove fantastične knjige, koja još dublje zalazi u modni svijet i to u njegov suštinski dio. Skandali, novac, tajne bekstejdža, droga i seks provejavaju kroz djelo samo u dijalozima junaka, ali vrlo jasno daju novu sliku onih koji stoje iza mode.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter