Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Mlada elita 3 - Zvezda ponoći

Mlada elita 3 - Zvezda ponoći

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Marie Lu


ISBN:

978-86-89565-42-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D4673

Broj strana:

264

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,50 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nekada se davno tama nad svetom svila, i ta tama imaše svoju kraljicu. Adelina Amuteru ne želi više da trpi! Okrenula je leđa svima koji je izdaše, uspevši da pripremi najbolju moguću osvetu: pobedu! Njena vladavina kao Belog Vuka donela joj je zadovoljstvo, ali sa svakim novim osvajanjem njena svirepost još više raste.

Tama što se krije u njoj počela je da joj izmiče iz ruku, preteći da poruši sve što je postigla! Adelini će se otvoriti stare rane pred pojavom nove opasnosti, koja neće izložiti riziku samo nju, već i budućnost svih Elitnih i sveta u kojem žive. Da bi spasile sebe i očuvale svoje carstvo, Adelina i njene Ruže moraće se pridružiti Bodežima u opasnom poduhvatu - mada se najveća opasnost možda krije upravo u njihovom nategnutom savezu.

Mladi Elitni bili su odblesak svetlosti na olujnom nebu, tama što kopni pred praskozorjem. Nikada pre toga nisu postojali, i nikada više neće.

  • Originalni naziv: The Midnight Star, Marie...
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nekada se davno tama nad svetom svila, i ta tama imaše svoju kraljicu. Adelina Amuteru ne želi više da trpi! Okrenula je leđa svima koji je izdaše, uspevši da pripremi najbolju moguću osvetu: pobedu! Njena vladavina kao Belog Vuka donela joj je zadovoljstvo, ali sa svakim novim osvajanjem njena svirepost još više raste. Tama što se krije u njoj počela je da joj izmiče iz ruku, preteći da poruši sve što je postigla! Adelini će se otvoriti stare rane pred pojavom nove opasnosti, koja neće izložiti riziku samo nju, već i budućnost svih Elitnih i sveta u kojem žive. Da bi spasile sebe i očuvale svoje carstvo, Adelina i njene Ruže moraće se pridružiti Bodežima u opasnom poduhvatu - mada se najveća opasnost možda krije upravo u njihovom nategnutom savezu. Mladi Elitni bili su odblesak svetlosti na olujnom nebu, tama što kopni pred praskozorjem. Nikada pre toga nisu postojali, i nikada više neće.

Dodatne informacije

Izdavač Urban Reads
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter