Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Misterija Anasazija

Misterija Anasazija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9958-41-116-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N0399

Broj strana:

192

Težina:

260 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Čim čitalac pročita naslov ove fascinantne knjige, odmah mu se pobuđuje neka podsvjesna mladalačka radoznalost. U stvari radi se o rezultatima napornih istraživanja autora desetina naselja jednog skoronepoznatog naroda u široj javnosti i obrazovanim krugovima, koji se nenadano pojavio i nastanio u skoro nepristupačnim kanjonima Sjeverne Amerike, u kamenim pustinjama Novog Meksika, Kolorada, Jute i Arizone prije 1150 godina i isto tako, nenadano, bez traga nestao, poslije svega 300 godina življenja, u dubinama planetarne povijesti i obitavanja na američkim prostorima.
Kako i zašto?

To je prava istinita misterija otkrivena sredinom devetnaestog stoljeća, a da nije mogla biti na zadovoljavajući način objašnjena nikakvim zemaljskim hipotezama i dosadašnjim arheološkim istraživanjima. Tom nestalom narodu dato je ime Anasazija.

  • Edicija: Publicistika
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 128x198
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Čim čitalac pročita naslov ove fascinantne knjige, odmah mu se pobuđuje neka podsvjesna mladalačka radoznalost. U stvari radi se o rezultatima napornih istraživanja autora desetina naselja jednog skoronepoznatog naroda u široj javnosti i obrazovanim krugovima, koji se nenadano pojavio i nastanio u skoro nepristupačnim kanjonima Sjeverne Amerike, u kamenim pustinjama Novog Meksika, Kolorada, Jute i Arizone prije 1150 godina i isto tako, nenadano, bez traga nestao, poslije svega 300 godina življenja, u dubinama planetarne povijesti i obitavanja na američkim prostorima. Kako i zašto? To je prava istinita misterija otkrivena sredinom devetnaestog stoljeća, a da nije mogla biti na zadovoljavajući način objašnjena nikakvim zemaljskim hipotezama i dosadašnjim arheološkim istraživanjima. Tom nestalom narodu dato je ime Anasazija.

Dodatne informacije

Izdavač Šahinpašić
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter