Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Mi smo prijateljice

Mi smo prijateljice

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-257-557-6

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D6149

Broj strana:

40

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

35,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Tako je živjela na jednom kraju grada, a Treba na drugom kraju šume. Prvo se nisu poznavale. A kad su se srele, osmjehnule su se jedna drugoj i pročitale se, prepoznale, pa si pružile ruke. I otada ih nisu puštale. Otada su zajedno, Tako i Treba.

Pronaći prijatelja s kojim zajedno otkrivamo svijet i dijelimo radost i ljubav nešto je najljepše što nam se može dogoditi, a dječja prijateljstva posebno su divna. Ali što se dogodi kada se prijatelji previše isprepletu i ponašaju se kao da su jedno? Nataša Ozmec i nagrađivana ilustratorica Ana Salopek donose nam prekrasnu priču o dvije nerazdvojne prijateljice, Tako i Treba, koje spoznaju pravo značenje prijateljstva tek kada se razdvoje. Ova čarobno oslikana slikovnica poučit će i male i velike vrijednosti prijateljskih odnosa i pokazati da unatoč povremenim nerazumijevanjima i izazovima, prava prijateljstva uvijek mogu opstati.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x260
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Tako je živjela na jednom kraju grada, a Treba na drugom kraju šume. Prvo se nisu poznavale. A kad su se srele, osmjehnule su se jedna drugoj i pročitale se, prepoznale, pa si pružile ruke. I otada ih nisu puštale. Otada su zajedno, Tako i Treba. Pronaći prijatelja s kojim zajedno otkrivamo svijet i dijelimo radost i ljubav nešto je najljepše što nam se može dogoditi, a dječja prijateljstva posebno su divna. Ali što se dogodi kada se prijatelji previše isprepletu i ponašaju se kao da su jedno? Nataša Ozmec i nagrađivana ilustratorica Ana Salopek donose nam prekrasnu priču o dvije nerazdvojne prijateljice, Tako i Treba, koje spoznaju pravo značenje prijateljstva tek kada se razdvoje. Ova čarobno oslikana slikovnica poučit će i male i velike vrijednosti prijateljskih odnosa i pokazati da unatoč povremenim nerazumijevanjima i izazovima, prava prijateljstva uvijek mogu opstati.

Dodatne informacije

Izdavač Planetopija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter