Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Mentalna aritmetika

Mentalna aritmetika

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788663030299

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B4460

Broj strana:

144

Težina:

315 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Koliko vam treba vremena da izračunate 725*652+12-7830, ali bez papira olovke, digitrona i drugih pomagala? A da li biste voleli da to činite kao Japanci i da omogućite svom mozgu neverovatan trening koji će da učiniti zdravijim? Konačno - knjiga Mentalna Aritmetika prva i jedina u regionu na ovu temu!

Pored toga što predstvalja sjajnu vežbu koncentracije, memorije i logičkog rasuđivanja, abakus i mentalna aritmetika neguje strpljenje, ono čega nam ponajviše nedostaje u dnevnoj praksi. Učitelji mentalne aritmetike često objašnjavaju svoje iskustvo u svakodnevnom radu na abakusu kao fantastično: da imaju oštriji fokus i da lakše usvajaju nova znanja.

Ako tražite igračku koja će biti dovoljno plemenita da aritmetiku učini zabavnom, brojeve opipljivim, razmaštavanje poželjnim, koja je tu da vas uči i to učenje učini zabavnim, onda ste na pravom mestu. Naša knjiga upoznaće vas sa pojmom abakusa i sprovesti kroz istoriju, nauku i, najvažnije, praksu. Budite neumorni u treniranju svog mozga i ne zaboravite da najznačajnije investicije u sopstveni um, direktno zavise od predanosti i posvećenosti tom cilju.

Danica je jedan od najpoznatijih stručnjaka za japanski abakus na teritoriji Istočne Evrope. Dugogodišnje iskustvo edukatora je ostvarila u okviru Centra za razvojnu edukaciju Malac Genijalac radeći kao nastavnik mentalne aritmetike na programima sa decom predškolskog i školskog uzrasta. Bavi se istraživačkim radom i proučava naučne osnove na kojima se zasniva mentalna aritmetika. Više puta je studijski boravila u Japanu gde se bavila istraživanjem japanskog abakusa (soroban). Specijalizirala je u Tokiju na prestižnoj Akademiji Tomoe Soroban, gde je stekla zvanje Master trenera Mentalne aritmetike. Aktivno je učestvovala u organizaciji više medjunarodnih skupova i takmičenja iz oblasti mentalne aritmetike. Koautor je nekoliko obrazovnih praktikuma: Upoznajmo brojeve, Upoznajmo Soroban, Soroban 1, Soroban 2 i Soroban 3.


Zaljubljenik je u pisanu reč, književnost, umetnost, nauku, sport i pobornik je kontinuiranog ličnog i profesionalnog razvoja. Živi i radi u Beogradu, gde svakodnevno pronalazi inspiraciju za pisanje i učenje.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x170
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Koliko vam treba vremena da izračunate 725*652+12-7830, ali bez papira olovke, digitrona i drugih pomagala? A da li biste voleli da to činite kao Japanci i da omogućite svom mozgu neverovatan trening koji će da učiniti zdravijim? Konačno - knjiga Mentalna Aritmetika prva i jedina u regionu na ovu temu! Pored toga što predstvalja sjajnu vežbu koncentracije, memorije i logičkog rasuđivanja, abakus i mentalna aritmetika neguje strpljenje, ono čega nam ponajviše nedostaje u dnevnoj praksi. Učitelji mentalne aritmetike često objašnjavaju svoje iskustvo u svakodnevnom radu na abakusu kao fantastično: da imaju oštriji fokus i da lakše usvajaju nova znanja. Ako tražite igračku koja će biti dovoljno plemenita da aritmetiku učini zabavnom, brojeve opipljivim, razmaštavanje poželjnim, koja je tu da vas uči i to učenje učini zabavnim, onda ste na pravom mestu. Naša knjiga upoznaće vas sa pojmom abakusa i sprovesti kroz istoriju, nauku i, najvažnije, praksu. Budite neumorni u treniranju svog mozga i ne zaboravite da najznačajnije investicije u sopstveni um, direktno zavise od predanosti i posvećenosti tom cilju. Danica je jedan od najpoznatijih stručnjaka za japanski abakus na teritoriji Istočne Evrope. Dugogodišnje iskustvo edukatora je ostvarila u okviru Centra za razvojnu edukaciju Malac Genijalac radeći kao nastavnik mentalne aritmetike na programima sa decom predškolskog i školskog uzrasta. Bavi se istraživačkim radom i proučava naučne osnove na kojima se zasniva mentalna aritmetika. Više puta je studijski boravila u Japanu gde se bavila istraživanjem japanskog abakusa (soroban). Specijalizirala je u Tokiju na prestižnoj Akademiji Tomoe Soroban, gde je stekla zvanje Master trenera Mentalne aritmetike. Aktivno je učestvovala u organizaciji više medjunarodnih skupova i takmičenja iz oblasti mentalne aritmetike. Koautor je nekoliko obrazovnih praktikuma: Upoznajmo brojeve, Upoznajmo Soroban, Soroban 1, Soroban 2 i Soroban 3. Zaljubljenik je u pisanu reč, književnost, umetnost, nauku, sport i pobornik je kontinuiranog ličnog i profesionalnog razvoja. Živi i radi u Beogradu, gde svakodnevno pronalazi inspiraciju za pisanje i učenje.

Dodatne informacije

Izdavač Finesa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter