Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Među zavađenim narodima

Među zavađenim narodima

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Mile Stojić


ISBN:

978-953-304-028-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N2241

Broj strana:

110

Težina:

220 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,99 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kada je netko pjesnik, a Mile Stojić jest apsolutni pjesnik, onda je i poezija koja iz toga živog i duhovnog vrela izvire ono što nas oplemenjuje, nas koji smo, kako bi Baudelaire rekao, obožavatelji lire, a ovaj poet u svojim najboljim godinama dariva nas još jednom čudesnom knjigom pjesama koju je s rezignacijom i sjetom naslovio Među zavađenim narodima.

Čitajući po stoti put tu knjigu stihova, osjećao sam se sretnim što sam s pjesnikom prijatelj. A nema ničega ljepšeg nego diviti se prijatelju, slušati njegovu priču, osluškivati kako kucka taj otmjeni kujundžija i radovati se što to savršeno odzvanja. I pitati se kako sve to umije, tko mu je taj dar podario. U jednoj pjesmi Mile Stojić kaže da je gospodar lutanja, melankolije i poraza, ali bogme i dijela poetskog kozmosa što ga je osvojio. Ne idite na put bez ove dragocjene zbirke, ako mislite nekamo stići.
Mirko Kovač

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada je netko pjesnik, a Mile Stojić jest apsolutni pjesnik, onda je i poezija koja iz toga živog i duhovnog vrela izvire ono što nas oplemenjuje, nas koji smo, kako bi Baudelaire rekao, obožavatelji lire, a ovaj poet u svojim najboljim godinama dariva nas još jednom čudesnom knjigom pjesama koju je s rezignacijom i sjetom naslovio Među zavađenim narodima. Čitajući po stoti put tu knjigu stihova, osjećao sam se sretnim što sam s pjesnikom prijatelj. A nema ničega ljepšeg nego diviti se prijatelju, slušati njegovu priču, osluškivati kako kucka taj otmjeni kujundžija i radovati se što to savršeno odzvanja. I pitati se kako sve to umije, tko mu je taj dar podario. U jednoj pjesmi Mile Stojić kaže da je gospodar lutanja, melankolije i poraza, ali bogme i dijela poetskog kozmosa što ga je osvojio. Ne idite na put bez ove dragocjene zbirke, ako mislite nekamo stići. Mirko Kovač

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter