Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.290

Facebook slicica

Katalog

Medena

Medena

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Rachel Cohn


ISBN:

978-953-316-347-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6676

Broj strana:

171

Težina:

210 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

“Delia i ja planiramo tulum kod Wallacea i Girice i prespavat ću kod njih, primijetili to Sid i Nancy ili ne. Bit ću divlja koliko god želim.
Nakon što je izbace iz šminkerskog internata na suprotnoj strani kontinenta, Cyd Charisse se vraća kući u San Francisco svojim roditeljima Sidu i Nancy, u kućanstvo koje je izluđuje.

Srećom, ima Medenu, svoju krpenu lutku iz djetinjstva i vječnu prijateljicu. Unatoč zabrani izlaska iz svoje ružičaste sobe, takozvanog Alcatraza, Cyd je i dalje neobuzdana kao i prije, pa je roditelji odluče poslati daleko, što dalje od kulerskog surfera Girice, tog dečka. Odredište New York, dom njezina biološkog oca i njegove obitelji.

Ljeto u gradu koji nikad ne spava uopće nije ono što je Cyd Charisse očekivala, ali ni ona, čini se, nije ono što je tatina obitelj očekivala. Uskoro Cyd ima dvije obitelji, od kojih ni jedna nije savršena.

  • Originalni naziv: Gingerbread
  • Prevodilac: Petra Matić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

“Delia i ja planiramo tulum kod Wallacea i Girice i prespavat ću kod njih, primijetili to Sid i Nancy ili ne. Bit ću divlja koliko god želim. Nakon što je izbace iz šminkerskog internata na suprotnoj strani kontinenta, Cyd Charisse se vraća kući u San Francisco svojim roditeljima Sidu i Nancy, u kućanstvo koje je izluđuje. Srećom, ima Medenu, svoju krpenu lutku iz djetinjstva i vječnu prijateljicu. Unatoč zabrani izlaska iz svoje ružičaste sobe, takozvanog Alcatraza, Cyd je i dalje neobuzdana kao i prije, pa je roditelji odluče poslati daleko, što dalje od kulerskog surfera Girice, tog dečka. Odredište New York, dom njezina biološkog oca i njegove obitelji. Ljeto u gradu koji nikad ne spava uopće nije ono što je Cyd Charisse očekivala, ali ni ona, čini se, nije ono što je tatina obitelj očekivala. Uskoro Cyd ima dvije obitelji, od kojih ni jedna nije savršena.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter