Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.285

Facebook slicica

Katalog

Man

Man

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kim Thúy


ISBN:

978-86-7702-489-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5566

Broj strana:

152

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Man je pripovest o ljubavi između jedne žene i onih koji su je rodili, dojili, podizali, oblikovali, usmeravali. Onih koji su je voleli i onih koji, možda, nisu umeli da je vole.
Man ima tri majke: onu koja ju je rodila u vreme rata, onu koja ju je spasla iz bašte i voljenu mamu, koja ju je usvojila i odgajila. Brinući za bezbednost svoje već odrasle kćeri, mama nalazi muža za Man - usamljenog Vijetnamca koji u Montrealu vodi restoran. Bačena u novi svet, Man otkriva svoj dar za kuvanje. Služeći se hranom kao sredstvom, ona stvara umetnost. Stvara jela koja su mnogo više od hrane za telo: ona bude sećanja i osećanja, pa čak i navode njene mušterije na suze.
Man i njen suprug dele život iz dužnosti, učtivo i mirno. Ali, kad Man upozna jednog čoveka u Parizu, sve će se u trenu promeniti iz korena...
Man je roman u kojem se uživa zbog jezika, čula i ljubavi prema životu.

  • Originalni naziv: Man
  • Prevodilac: Vladimir D. Janković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Man je pripovest o ljubavi između jedne žene i onih koji su je rodili, dojili, podizali, oblikovali, usmeravali. Onih koji su je voleli i onih koji, možda, nisu umeli da je vole. Man ima tri majke: onu koja ju je rodila u vreme rata, onu koja ju je spasla iz bašte i voljenu mamu, koja ju je usvojila i odgajila. Brinući za bezbednost svoje već odrasle kćeri, mama nalazi muža za Man - usamljenog Vijetnamca koji u Montrealu vodi restoran. Bačena u novi svet, Man otkriva svoj dar za kuvanje. Služeći se hranom kao sredstvom, ona stvara umetnost. Stvara jela koja su mnogo više od hrane za telo: ona bude sećanja i osećanja, pa čak i navode njene mušterije na suze. Man i njen suprug dele život iz dužnosti, učtivo i mirno. Ali, kad Man upozna jednog čoveka u Parizu, sve će se u trenu promeniti iz korena... Man je roman u kojem se uživa zbog jezika, čula i ljubavi prema životu.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter