Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Male ideje za sretniji život

Male ideje za sretniji život

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-303-151-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

K9603

Broj strana:

335

Težina:

420 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U tekstovima koje sam pisala za vas upravo u tu svrhu, kao vašu dnevnu podršku, a dio ih je objavljivan u mojoj rubrici „Dnevni impuls!“ u magazinu Hej! kao i na portalu za osobne financije „Pametna kuna“, proći ćemo zajedno kroz prve korake, a onda, ako još ne steknete novu naviku ljubavi prema sebi kroz svakodnevnu podršku, i ne naučite dati podršku samima sebi, otvorite ponovno prvu stranicu i ispratite, kao i sa Starom godinom, sva nezadovoljstva.
Krenite ispočetka. Bolje je vratiti se na početak, nego nikada ne započeti!


Život počinje onda kada završite
sa starim navikama i prigrlite nove.
Kada umjesto problema vidite izlaz, rješenje.
Za to vam je često potrebna potpora.

Ova je knjiga takva potpora.
Krenite u život na drugačiji način, sa svakodnevnom
podrškom vašem novom načinu rješavanja problema.

Tatjana Divjak je life coach, kolumnistica magazina Sensa, kolumnistica tjednika Lider, autorica dviju knjiga s područja osobnoga razvoja i osoba zaljubljena u život. Diplomu i pravo na titulu Life Coach L. C. H. Stekla je 2005., po završetku škole za Life Coaching u Engleskoj kod Curly Martin, nakon dugogodišnje poduzetničke karijere, koja je uključivala i vođenje vlastite marketinške i PR agencije.

Njezini klijenti su osobe koje žele bolje i kvalitetnije živjeti, a u individualnom radu s njima Tatjana nalazi zadovoljstvo, uspjeh, sreću i mir. Radi ono što voli i voli ono što radi. Članica je European Coaching Institutea, Europskog udruženja za trenere.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x180
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U tekstovima koje sam pisala za vas upravo u tu svrhu, kao vašu dnevnu podršku, a dio ih je objavljivan u mojoj rubrici „Dnevni impuls!“ u magazinu Hej! kao i na portalu za osobne financije „Pametna kuna“, proći ćemo zajedno kroz prve korake, a onda, ako još ne steknete novu naviku ljubavi prema sebi kroz svakodnevnu podršku, i ne naučite dati podršku samima sebi, otvorite ponovno prvu stranicu i ispratite, kao i sa Starom godinom, sva nezadovoljstva. Krenite ispočetka. Bolje je vratiti se na početak, nego nikada ne započeti! Život počinje onda kada završite sa starim navikama i prigrlite nove. Kada umjesto problema vidite izlaz, rješenje. Za to vam je često potrebna potpora. Ova je knjiga takva potpora. Krenite u život na drugačiji način, sa svakodnevnom podrškom vašem novom načinu rješavanja problema. Tatjana Divjak je life coach, kolumnistica magazina Sensa, kolumnistica tjednika Lider, autorica dviju knjiga s područja osobnoga razvoja i osoba zaljubljena u život. Diplomu i pravo na titulu Life Coach L. C. H. Stekla je 2005., po završetku škole za Life Coaching u Engleskoj kod Curly Martin, nakon dugogodišnje poduzetničke karijere, koja je uključivala i vođenje vlastite marketinške i PR agencije. Njezini klijenti su osobe koje žele bolje i kvalitetnije živjeti, a u individualnom radu s njima Tatjana nalazi zadovoljstvo, uspjeh, sreću i mir. Radi ono što voli i voli ono što radi. Članica je European Coaching Institutea, Europskog udruženja za trenere.

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Ljevak
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter